Üdvözlünk!

Éppen időben érkeztél Vándor!

Háború közeleg és elkél minden tenni vágyó erős kéz, forgasson akár fegyvert, vagy használja a mágia hatalmát.
Ne aggódj, ha nem állsz még készen, hőssé formálnak majd a kalandok.
Fedezd fel a világot, kelj útra, kalandozz sivatagon, kietlen tájakon, havas hegyek legmélyén, dögletes mocsáron és a mindig veszélyt rejtő tengereken át. Küzdj ádáz szörnyekkel, élj nemesi életet, vívd ki a hősnek járó tiszteletet, vagy rejtőzz árnyak közé és vedd el azt, ami neked jár!
Gyűjts hát magad köré szövetségeseket és formáld saját belátásod szerint a változó világot!

Az oldal alapítása:
2012.10.01.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Kaland

Fejedelmi játszma című kalandban a reagkör határideje:
04.09. 21:00

Latest topics

Ederthin várostérkép

A dombtavi időszámítás szerint jelenleg 616-ot írunk.

Ki van itt?

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (12 fő) 2016-10-11, 18:26-kor volt itt.

Statistics

Jelenleg összesen 3499 hozzászólás olvasható. in 143 subjects

Összesen 56 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Elen

Szerzői Jogok

Az oldalon található egyedi alkotások az alkotó(k) tulajdonát képezik!
A Világleírás és a helyszínek, helyszínek leírásai az oldal készítőinek szellemi terméke, így a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően használható fel szabadon.

  Karakterfejlődés

  Montea
  Montea
  Admin

  IC hozzászólások száma : 3

  Karakterfejlődés Empty Karakterfejlődés

  Témanyitás  Montea on 2013-02-10, 22:10

  Karakterfejlődés


  Nincs programozott karakterfejlesztés, minden a játéktéri aktivitáson múlik. A játéktérre írt hozzászólások (avagy reagok) számítanak csak bele szintlépésbe, azaz amelyeket Ederthin főtopikjának valamely helyszínére írtok, az OC csevegést nem számolja a rendszer. Az összegyűjtött pontjaidat a Profil-lapodon illetve a hozzászólások mellett a karakterképed alatt lévő Pontok résznél találod. (Figyelem! A 4-5 soros reagok nem számítanak bele, szúrópróbaszerűen bármikor felülvizsgálhatunk és levonhatunk pontot.)
  A szintlépés az alábbiakban leírt táblázat szerint történik. Ha megvan a megfelelő számú hozzászólás a szintlépéshez, jelezd ezt az adminok felé a Szintet léptem! topikban, és jelezd, hogy melyik 5 varázslatot és/vagy harci cselt szeretné a karaktered innentől tudni.

  Szintlépés
  1. szint: 0 hozzászólás
  2. szint: 15 hozzászólás
  3. szint: 35 hozzászólás
  4. szint: 55 hozzászólás
  5. szint: 80 hozzászólás
  6. szint: 120 hozzászólás
  7. szint: 170 hozzászólás
  8. szint: 220 hozzászólás
  9. szint: 300 hozzászólás
  10. szint: 380 hozzászólás
  11. szint: 460 hozzászólás
  12. szint: 550 hozzászólás
  13. szint: 650 hozzászólás
  14. szint: 750 hozzászólás
  15. szint: 900 hozzászólás

  Kezdetek:
  A frissen regisztrált karakterek 0 hozzászólással indulnak, ezzel máris teljesítették az 1. szinthez való követelményt : ) A Szintet léptem! topikban jelezheted, hogy milyen Mágiaágat és/vagy Harci cselt választottál a karakterednek. Lehet csak mágiát, lehet csak harci iskolát, vagy vegyítve, amelyik elosztás jobban illik a karakteredhez. Azok közül a varázslatok és harci cselek közül választhatsz, amelyek mellett az „1. szint” jelzés van. Választhatsz több különféléből is (pl. kiválasztottad a Vérgyűjtés varázslatot a Vér mágiából, és a Fáklya fénye varázslatot a Tűz mágiából), de egyre figyelj: összesen csak 4 mágiaágat és/vagy harci iskolát választhatsz, melyeken később nem változtathatsz, így jól gondold meg, melyik mágiaágból választasz varázslatot vagy harci iskolából cselt! Nem kell előre meghatároznod mind a négyet, ha most még nem tudsz dönteni. Későbbi szintlépéskor is bővítheted a karaktered tudásbeli palettáját 4-re.

  Szintlépés a későbbiekben:
  Mikor jelzed az adminok felé a szintlépésedet, egyúttal azt is jelezheted, hogy milyen új varázslatokat és/vagy cseleket akarsz megtanultatni a karaktereddel. Ez lehet a már kiválasztott mágiaágban vagy harci iskolában a szintednek megfelelő (vagy annál alacsonyabb szintű) varázslat vagy csel, vagy választhatsz egy új mágiaágból/harci iskolából, ha még nem telt be mind a 4 lehetőséged.
  A szintlépést és az új varázslatokat/cseleket az adminok rögzítik majd a profillapodon.

  Kalandok
  Időnként indítunk majd kalandokat is, amelyeken a részvételt plusz pontokkal fogjuk jutalmazni (kiemelkedő teljesítményért még egyéb meglepetésekre is lehet számítani : )).
  Az adminokkal leegyeztetve bármely játékos is indíthat kalandot, ilyenkor természetesen a mesélő fáradozásait is jutalmazzuk!

  Kiegészítés
  A karakterfejlődés nem kötelező, de megállítható és folytatható. Ha olyan karaktert hoznál, aki arról „híres”, hogy nem ért semmilyen fegyverforgatáshoz s a mágia tudományában sem jeleskedik, akkor nem kell jelezned a szintlépést az adminok felé és nem kell megjelölnöd egy varázslatot vagy cselt sem.
  Ugyanígy a karakter tudásszintje megállítható egy ponton, amelyet te döntesz el.
  Mind a két esetben a fejlődés folytatható, a rendszer számolta a hozzászólások számát, így a karakterfejlődés bármikor elindítható vagy folytatható. Ugyanakkor nem újraindítható, így ha rosszul döntöttél, akkor a kialakult képességekkel kell boldogulnia a karakterednek.

   Pontos idő: 2019-08-22, 18:02