Üdvözlünk!

Éppen időben érkeztél Vándor!

Háború közeleg és elkél minden tenni vágyó erős kéz, forgasson akár fegyvert, vagy használja a mágia hatalmát.
Ne aggódj, ha nem állsz még készen, hőssé formálnak majd a kalandok.
Fedezd fel a világot, kelj útra, kalandozz sivatagon, kietlen tájakon, havas hegyek legmélyén, dögletes mocsáron és a mindig veszélyt rejtő tengereken át. Küzdj ádáz szörnyekkel, élj nemesi életet, vívd ki a hősnek járó tiszteletet, vagy rejtőzz árnyak közé és vedd el azt, ami neked jár!
Gyűjts hát magad köré szövetségeseket és formáld saját belátásod szerint a változó világot!

Az oldal alapítása:
2012.10.01.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Kaland

Fejedelmi játszma című kalandban a reagkör határideje:
04.09. 21:00

Latest topics

Ederthin várostérkép

A dombtavi időszámítás szerint jelenleg 616-ot írunk.

Ki van itt?

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (12 fő) 2016-10-11, 18:26-kor volt itt.

Statistics

Jelenleg összesen 3499 hozzászólás olvasható. in 143 subjects

Összesen 56 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Elen

Szerzői Jogok

Az oldalon található egyedi alkotások az alkotó(k) tulajdonát képezik!
A Világleírás és a helyszínek, helyszínek leírásai az oldal készítőinek szellemi terméke, így a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően használható fel szabadon.

  Kopár-fennsík - Asheh Haeton

  Adminisztrátor
  Adminisztrátor
  Admin

  IC hozzászólások száma : 49

  Kopár-fennsík - Asheh Haeton Empty Kopár-fennsík - Asheh Haeton

  Témanyitás  Adminisztrátor on 2015-05-02, 21:58

  Kopár-fennsík - Asheh Haeton Sz_asheh

  A Kopár-fennsík Montea egyik legtávolabbi, legveszélyesebb és legkietlenebb szeglete, megközelíteni a Déli-Peremhegységen át, vagy a Suttogó-hegyek között lehet barlangokon keresztül. Mégis sokan vállalkoznak az útra a mesés kincs reményében. Misztikus és hátborzongató hely egyszerre. Egykor egy birodalom virágzott itt, ha a mondáknak hinni lehet az ezüstelfeknél jelenleg autonómiában élő ébenelfek őshazája ez a terület, mely valaha az egyik legbefolyásosabb ország volt. Ők Asheh Haeton-nak nevezik. Bukását a Gorkuul-vulkán kitörése okozta, mely után a területet hamu lepte be vastagon megölve a legtöbb növényt és állatot, s az ébenelfek menekülésre kényszerültek.
  Kopár-fennsík - Asheh Haeton K_asheh
  A fennsíkot szurdokok és szakadékok taglalják még nehezebbé téve a közlekedést. Megannyi helyen megtalálhatóak a romjai az egykori birodalomnak: kidőlt oszlopok, lenyűgöző csarnokok maradványai, már-már feledésbe merült istenek szobrainak torzói félig a földbe temetve. Láthatóan a menekülés gyors volt, s feltételezhetően sok érték itt maradt. Sokan vágnak neki a kanyargós útnak a tűzhányó teteje felé, ahol a sárkányfej-alakra faragott bejáratú legfőbb és egyben leggazdagabb templom állt.
  Kopár-fennsík - Asheh Haeton K_asheh2
  Azonban vigyázat, a páncélt is feltépni tudó mantikorok, fennsíki négylábú férgek komoly veszélyt jelentenek az erre tévedőkre, s a kevés víz mentén a revinnien szedi áldozatait. Arról is suttognak, hogy az ébenelfek nem hagyták el teljesen a területet, hogy nemcsak a vadon szörnyeinek tekintetét érezhetik magukon az erre járók, hanem a kincsért a szurdokok mélyében meghúzódó jogos tulajdonosokkal is meg kell küzdeniük.
  Kopár-fennsík - Asheh Haeton K_asheh3

  A területen lévő portál ugyan látszólag ép maradt szerkezetileg a méteres hamuréteg alól kiásás után is, de mégis az elpusztult portálok között tartják számon, ugyanis napjainkig még senkinek sem sikerült működésbe hoznia sem innen, sem másik portálnál ezt állítva be célállomásként.
  Kopár-fennsík - Asheh Haeton Portal_asheh

   Pontos idő: 2019-08-22, 18:03