Üdvözlünk!

Éppen időben érkeztél Vándor!

Háború közeleg és elkél minden tenni vágyó erős kéz, forgasson akár fegyvert, vagy használja a mágia hatalmát.
Ne aggódj, ha nem állsz még készen, hőssé formálnak majd a kalandok.
Fedezd fel a világot, kelj útra, kalandozz sivatagon, kietlen tájakon, havas hegyek legmélyén, dögletes mocsáron és a mindig veszélyt rejtő tengereken át. Küzdj ádáz szörnyekkel, élj nemesi életet, vívd ki a hősnek járó tiszteletet, vagy rejtőzz árnyak közé és vedd el azt, ami neked jár!
Gyűjts hát magad köré szövetségeseket és formáld saját belátásod szerint a változó világot!

Az oldal alapítása:
2012.10.01.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Kaland

Fejedelmi játszma című kalandban a reagkör határideje:
04.09. 21:00

Latest topics

Ederthin várostérkép

A dombtavi időszámítás szerint jelenleg 616-ot írunk.

Ki van itt?

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (12 fő) 2016-10-11, 18:26-kor volt itt.

Statistics

Jelenleg összesen 3499 hozzászólás olvasható. in 143 subjects

Összesen 56 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Elen

Szerzői Jogok

Az oldalon található egyedi alkotások az alkotó(k) tulajdonát képezik!
A Világleírás és a helyszínek, helyszínek leírásai az oldal készítőinek szellemi terméke, így a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően használható fel szabadon.

  A Sötét-láp

  Adminisztrátor
  Adminisztrátor
  Admin

  IC hozzászólások száma : 49

  A Sötét-láp Empty A Sötét-láp

  Témanyitás  Adminisztrátor on 2015-05-02, 23:12

  A Sötét-láp Sz_sotet

  A Sötét-lápot keletről a Fátyol-erdő óriási fái, nyugatról a Zord- és a Bronz-hegység legalacsonyabb lankái határolják. A Vörös-folyó szeli keresztül, még ha nyomvonalát nehéz is követni az ingoványosban. Bátornak kell lennie, aki úgy dönt, hogy a törpék Bronz-hegységébe e folyón felevezve jut el, mert a láp már sok száz életet ragadott el megalapozva hírnevét. Kétes eredetű kipárolgásai miatt mindig köd üli meg a vidéket, s emiatt még délidőben is gyér fényben lehet itt haladni, hogy alig lehet néhány méternyire ellátni. A legtöbben eltévednek elveszítve tájékozódó képességüket, de akik előkeverednek, azoknak is sokszor megbomlik valamennyire az elméje. A láp kipárolgásától, állítólag, vagy attól, amit a lápban láttak.
  A Sötét-láp K_sotet2
  A láp területét hátborzongató csönd üli meg, de még ennél is jobban borzolja a kedélyeket a csendbe belehasító apró neszezések és csobbanások. Mind a víz fölött, mind a víz alól kíméletlen vadászok lesnek az erre tévedőre.
  Ha éjjel sárga szemek villannak a közelben, azok bizonyosan egy-egy iszapszörnyhöz tartoznak, s ugyan még soha senki nem látta, hogy e lények húst ennének, sosem hagyják ki az alkalmat, hogy az utazóra támadjanak. A tűz távol tartja, de a fény odavonz más lényeket is, közte a tíz-tizenöt centis fogakkal rendelkező seriphentet és a háromfejű rettegett gyíklényt, a hydrát.
  A Sötét-láp K_sotet
  Ami miatt sokan mégis erre veszik útjukat, az ritka és értékes gyógy- és mérgezőnövények miatt teszik, vagy pedig korábbi szerencsepróbálókat akarják megfosztani otthagyott értékeiktől.
  A Sötét-láp K_sotet3

  A Sötét láp és a Fátyol erdő határán fekvő portál megközelítése kicsit nehézkes, ugyanis mocsáros helyszínre vezet, így a megérkezést követő pár lépcsőfok után az utazóknak okozhat némi fejtörést a továbbhaladás.
  A Sötét-láp Portal_lap


   Pontos idő: 2019-08-22, 18:04