Üdvözlünk!

Éppen időben érkeztél Vándor!

Háború közeleg és elkél minden tenni vágyó erős kéz, forgasson akár fegyvert, vagy használja a mágia hatalmát.
Ne aggódj, ha nem állsz még készen, hőssé formálnak majd a kalandok.
Fedezd fel a világot, kelj útra, kalandozz sivatagon, kietlen tájakon, havas hegyek legmélyén, dögletes mocsáron és a mindig veszélyt rejtő tengereken át. Küzdj ádáz szörnyekkel, élj nemesi életet, vívd ki a hősnek járó tiszteletet, vagy rejtőzz árnyak közé és vedd el azt, ami neked jár!
Gyűjts hát magad köré szövetségeseket és formáld saját belátásod szerint a változó világot!

Az oldal alapítása:
2012.10.01.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Kaland

Fejedelmi játszma című kalandban a reagkör határideje:
04.09. 21:00

Latest topics

Ederthin várostérkép

A dombtavi időszámítás szerint jelenleg 616-ot írunk.

Ki van itt?

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (12 fő) 2016-10-11, 18:26-kor volt itt.

Statistics

Jelenleg összesen 3475 hozzászólás olvasható. in 143 subjects

Összesen 55 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Shycor N'ylwenn

Szerzői Jogok

Az oldalon található egyedi alkotások az alkotó(k) tulajdonát képezik!
A Világleírás és a helyszínek, helyszínek leírásai az oldal készítőinek szellemi terméke, így a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően használható fel szabadon.

  Ezüstelf Nagykövetség - Inalagol Ananair Erimhir Thallahír

  Share
  avatar
  Montea
  Admin

  IC hozzászólások száma : 3

  Ezüstelf Nagykövetség - Inalagol Ananair Erimhir Thallahír

  Témanyitás  Montea on 2012-12-02, 14:24

  First topic message reminder :


  Az épület szinte beleolvad a környezetébe. A kétszintes épületkomplexum több részből áll, melyeket belső udvarok választanak el egymástól. Erkélyek adnak további lehetőséget vagy pihenésre, vagy a szabadban dolgozásra. Az épület körül, a belső udvarokon és az erkélyeken magas fák szolgáltatják az árnyékot a kint lévőknek, a belső udvarokon mesterséges tavak és szökőkutak adnak további hűvösséget.
  Az épületrész első fele az ügyintézések, hivatalok és fogadások színtere. Több tárgyalóhelység és kisebb szobák szolgálnak az ott dolgozóknak ügyeik végzésére. A nagyteremben és az onnan nyíló belső udvar ad helyet a báloknak, rendezvényeknek.
  A következő épületrész a könyvtár és a tudomány helye. Ez a rész szintén nyitott a betérők számára, olvasósarkok adnak lehetőséget elmélyülni az olvasmányokban. Valamint egy kisebb szentély is szolgál a szellemek tiszteletére, ahová szintén bárki betérhet, ha szükségét érzi.
  A hátsó épületrész az ott dolgozó ezüstelfek számára szolgál lakóhelyül. Ide csak ők léphetnek be.
  Az épület belső része a helyi kultúra és az ezüstelf kultúra jegyeit egyaránt magán viseli. A díszítések, az anyagok és faragások kivétel nélkül mind az ezüstelfek díszítő munkáival készült.
  Külön épületet kaptak az ébenelfek, akik elzárkózó természetükhöz híven ritkán engednek a fogadótérnél beljebb idegeneket, sokszor még az ezüstelfek közül is csak a rangosabb személyeket.

  Nagykövetség legfőbb személyei:
  - Követ/Naveh
  – Idradier Nephet
  Fő döntéshozó. Ritkán mutatkozik, a tárgyalásokat sokszor megbízottja végzi, éppúgy, mint a fontosabb adminisztratív, személyes közreműködést igénylő megbeszéléseket. Egyezség, szerződés, megállapodás, ítélet az ő aláírása nélkül semmis, érvénytelen.
  - Főpap/Bohreah – Selia Aranth
  A követségen és a Fejedelemségben élő ezüstelfek vallási életéért felelős, fő szertartásvezető. Fontosabb döntésekben szava és döntési joga van. Vétójoggal rendelkezik a hozott döntésekben.
  - Fegyvernök/Atdil – Yraat Issis
  A testőrség, őrség vezetője és a hadvezető tisztségét tölti be. Fontosabb döntésekben szava és döntési joga van. Vétójoggal rendelkezik a hozott döntésekben.
  [/justify]
  avatar
  Rhae Squorian

  IC hozzászólások száma : 204

  Derült égből villámcsapás

  Témanyitás  Rhae Squorian on 2013-09-09, 19:28

  Az elrablásra emlékszik, bólint rá, úgy néz Tsitsára és kapaszkodik a kezébe, mintha minden ettől függne. Még összébb kucorodik a paplan alatt. A következőkre elindulnak a hálás könnyek is.
  -Nagyon köszönöm. – suttogja hálásan és szorítja meg finoman a kezét.
  Már a hintóba tételkor tudta, hogy inkább a halált választja, mint hogy ismét „azt” tegye. Régebben még nem látott mást a világból és erősen függött is, minden téren.
  Egy ideig csendben hallgat, és Tsitsa kezét simogatja hüvelykujjával.
  -Mi? Ki az a mi? – nem tudja, mi történt, de azt tudja, hogy akik elvitték, milyenek. – Ugye senkinek nem lett baja? – ül fel az ágyon.
  Azt nem tudná elviselni. Nagyon aggódik. Annyit az ő élete és szabadsága nem ér. Rabszolga volt és beleverték, hogy értéktelen. Teljesen elszürkül az arca.
  avatar
  Naram Enyras

  IC hozzászólások száma : 117

  Derült égből villámcsapás

  Témanyitás  Naram Enyras on 2013-09-09, 19:03

  -Elhiszem, hogy ez nehéz most. – bólint megértőn.
  Sóhajtva és elgondolkodva ül le az ágy végére.
  -Tudja… amikor először találkoztam a nagyobbik gyerekemnél a hisztivel, amikor úgy belehergeli magát, hogy nem létezik a külvilág, a feleségem… - megáll egy rövid időre. – hideg vízzel locsolta meg hirtelen. Kegyetlennek találtam a módszert, ám nagyon hatékony volt.
  Csendben figyeli, ahogy az elf végül lenyugszik. Nem is tud belegondolni abba, milyen élete lehetett a férfinak, pedig beszélgetett vele. Ahogy Tsitsa figyeli és felügyeli, Deira szavai ugranak be. Ez bizony… több, mint barátság.
  Halkan feláll és csendben távozik. Ha szükség lesz rá, akkor minden bizonnyal ismét szólnak, de már rendben lesz minden. Csak az elvonással kell megbírkóznia és a traumával. Gondolatai ismét Kathleen felé kezdenek iramodni. Szeretné látni, pár szót váltani vele legalább.
  Kimerült, a műhelybe készül, hogy erősítőt keverjen, amikor elérik, jelezvén, hogy Ethyrlin felébred. Megörül, mert nagyon aggódott a fiatalemberért, a gyógyító mágiák ellenére is.
  -Megyek. Hozna kérem számomra az erősítő teából? – szüksége lesz rá.
  De mire Ethyrlin szobájának ajtajához ér, addigra már ismét a szokásos arcát igyekszik mutatni. Az, hogy kimerült, a legkisebb gond.
  -Szép napot! – nyit be, miután belépett, ha kopogására beengedték.
  -Hogy érzi magát? – ül le a férfi ágyára, kezét nyújtva a csuklójáért. Figyelmesen hallgatja a szavakat, a pulzust és a férfi arcát, szemeit is.
  avatar
  Eryl Kyeern Amith'ar

  IC hozzászólások száma : 57

  Derült égből villámcsapás

  Témanyitás  Eryl Kyeern Amith'ar on 2013-09-09, 17:56

  Csendben hallgatja a választ, nem lép tovább.
  -Önök is tettek legalább ugyanennyit. – a sebe felé nyúlna, de a mozdulata inkább a nyereg felé indul.
  Nehezen szólal meg, észreveszi a hangszínváltozást. Tanácstalan, testtartásán is látszódik. A földet pásztázza tekintetével. Hosszú percekig áll még és gondolkodik.
  -Miért ilyen kedves hozzám? Én… semmit sem tettem többet vagy jobbat. – emeli fel a pillantását Kathleenre, most először, hosszabban. Szemei kutatóak és érdeklődőek. Nem hisz abban, hogy segíteni tudna, vagy hogy bárki más … jónak találná.
  avatar
  Amelia il Contevilla

  IC hozzászólások száma : 384

  A ló a csali

  Témanyitás  Amelia il Contevilla on 2013-09-08, 22:29

  Erylre mosolyog és egy bólintással erősíti meg Kath szavait. Nem mondja el – cseppet sem sötétnek szánt, habár ez lehet nézőpont kérdése.. – hátsó szándékait, vagyis, hogy igazából ő is szeretné, ha elhozhatnák még a lovakat, Pankát ugye konkrétan rögtön majd a patkolás után.
  Kicsit csalódott, hogy Kath nem kap a lehetőségen, sőt az izgatottság jele sem látszik rajta. A jósnő, Lin és ő is ennyire benézték volna a dolgot? Ennek nem látja sok esélyét, leginkább az utóbbi kettő miatt nem. Na nem baj, majd ezután is résen lesz.. és hátha egyszer majd Kathleen a bizalmába avatja. Az lenne a legjobb.
  - Nem, mehetünk felőlem is.
  Nemet int fejével is, azután halad tovább kifelé.
  - Rendben van.
  Vágja rá rögtön, majd meglepődik, hogy rögtön meg is kapja az egyik feladványt.
  - A sajátod, mert te alkottad. Odaadod másnak, akiknek kincset jelent, ugyanakkor mégis megtartod, különben nem becsülnéd magad.
  Ismétli el, hogy megjegyezze, ugyanis előbb szeretne ezen elmerengeni és nem az első gondolatát bedobni… pláne, hogy rögtön kettő is akad, persze lehet valamelyik lesz a helyes megfejtés.
  - Oké, majd jelentkezek a megfejtéssel, van határidő? 24 óra?
  Azt tudja, hogy nem kell rögtön megfelelni, de a részletszabályokkal jelenleg nincs tisztában, ezért kérdez.
  - Hm, én azt mondanám, nem indult túl jól, láttad, hogy elbújt előlem?- Lilinek maradandó emlék marad. –Hát bokszba esés – ló mögött bujkálás… nekem elég hasonló reakcióknak tűnnek.
  Mosolyog, nem élte meg azért ezt drámaként.
  - De! De utána, amint a lovakra terelődött a szó, szerintem már egész jól ment. Majd el kéne jönni jövő héten is, hogy megnézze Panka új patkóját és esetleg lovagoljon Csakazértisen. Addig le is ülepszik a mai látogatásunk, de nem is felejt el minket. Mit gondolsz? Vagy két hét múlva jöjjünk azért, hogy lovagoljon?
  avatar
  Tsitsa Itsli

  IC hozzászólások száma : 315

  Derült égből villámcsapás

  Témanyitás  Tsitsa Itsli on 2013-09-08, 22:09

  *Az ölelés és a simítás segít azon a duzzogáson, bár először nem reagál a szavakra, csak úgy egy perc múlva szólal meg.*
  - Bocsásson meg, kérem. Annyi minden történt, nehéz önmagam lenni...
  ~ Vagy ez is én vagyok. Egy gonosz, hálátlan szörnyeteg...~ *Jut eszébe, sóhajt egyet, majd Naramra nézve folytatja.*
  - De kérem, legközelebb hagyja, hogy megpróbáljam én lenyugtatni. Nem volt szükséges bántani. *Ő így látja, talán azért is, mert ő sosem tudná bántani Rhaet, még akkor sem, ha a nyugtatás nem használna és a leütés volt a legjobb megoldás jelen helyzetben.
  Naram szavai is nagyon jók, tényleg jó közölni Rhaevel, hogy nincs bezárva, bármikor kimehet. Még ha lenne személyében egy árnyéka is, aki féltőn nézné minden lépését. Rhae láthatóan megnyugszik, s ez mosolyt csal Tsitsa arcára, attól pedig nagyot dobban a szíve, ahogy felé nyújtja a kezét. Pillanatig sem késlekedik megfogni gyöngéden Rhae kezét, miközben másikkal eligazgatja rajta a takarót. Elmozdul a zsámolyról, s odatérdel az ágy mellé, sarkaira ülve, s Rhae kezét fogva karját az ágyra fekteti, s arra dönti a fejét. Pillantásából, ahogy a fekete hajú elfet nézni, világos lesz Naramnak, hogy itt szó sincs barátról. Nem egy barátot védelmezett Tsitsa ilyen elszántan, s legalább olyan kevésbé hatékonyan. Csendben vár, ugyanebben a pozícióban. Néha lehunyja a szemeit, de csak pihenteti őket, nem alszik, így ébren lesz akkor is, mikor Rhae ébred. Felegyenesedik ekkor, továbbra is ott a földön ülve.*
  - Ne aggódj, nincs semmi baj! Elraboltak téged, erre biztosan emlékszel, de mi utánad mentünk, és még Grottocello előtt beértük a hintót és kiszabadítottunk. Visszajöttünk Ederthinbe, most itt vagyunk az Ezüstelf követségen. Naram úrék készítettek szert, ami semlegesítette benned azt a.. másikat. *Egyelőre egy egyszerűsített történetet ad elő, kihagyva pár részt direkt, például Eth sérülését, s párat véletlenül, például, hogy Rhae nem tudja, kiket takar a "mi".*
  - Hogy érzed magad? Kérsz valamit?
  avatar
  Kathleen Contevilla

  IC hozzászólások száma : 289

  Derült égből villámcsapás

  Témanyitás  Kathleen Contevilla on 2013-09-08, 22:05

  *Csendben hallgatja Eryl szavait, s meglepi mindaz, ami elhangzik. Annyira meglepi, hogy hirtelen fel sem fogja, hogy Eryl valamennyire megnyílt előtte, hogy sikerült rávenni a válaszra. Ez csak akkor esik le neki, mikor meglátja a lépés bizonytalanságát. Ez felébreszti döbbent lefagyásából, s Eryl után lép egy aprót.*
  - Téved. *Erősen jelenti ki, még ha lágy is a hangja, de nem olyan, ami lehetőséget hagyna ellenkezésre.*
  - Ethyrlin miattam sérült meg, de még ha Ön miatt is lenne, amit teljesen kétlek, akkor is Ön az, aki megvédte Ameliát, megvédte Tsitsát, s megvédett engem is. Ha Ön nem lövi le a nyílpuskást, a következő nyíl talán egyikünk szívébe jut, vagy megsérülünk úgy, hogy nem tudunk segíteni Ethyrlinen, hogy élve elhozzuk ide. Ön nélkül sose találtunk volna rá a hintóra, s Squorian úr is visszakerül a rabszolgasorsba. Ön nélkül a szilánk még ott lenne Ethyrlinben. Ön sokkal többet tett, mint bármelyikünk is! *Őszintén mondja mindazt, amit mond, s maga észre sem veszi, de belelendült annyira, hogy megmutatkozott, szenvedély lakozik a hűvös fal mögött, ami mögé mindig rejtőzik.*
  - Nem tarthatom vissza, pedig szeretném. De ha csak emiatt menne el, amit elmondott, ne tegye, kérem! Vagy ha már mindenképp elmegy, akkor olyan helyre tegye lehetőleg, ahol megtalálják a levelek. *Finoman elmosolyodik a végén, s reménykedőn néz Erylre. Nem szeretné, ha elmenne.*
  avatar
  Amelia il Contevilla

  IC hozzászólások száma : 384

  Derült égből villámcsapás

  Témanyitás  Amelia il Contevilla on 2013-09-08, 21:58

  Megébred a folyosóról beszűrődő kicsit hangosabb nyüzsgésre. Felül, rögtön Linre pillant, aki hála az isteneknek még mindig nyugodtan alszik. Érdekli, mi keltette fel újra a követséget, de nem akarja elhagyni őrhelyét –pedig ha kinézne és látná Tsitsát, ahogy a Rhaet cipelő Naramot csépeli, biztos azt hinné, hogy az elmúlt események ilyen furcsa álmokat szülnek.
  Arról nem tud, hogy szüleinek érkezése is felbolydította már egyszer szegény elfeket, csak akkor olyan mélyen aludt, hogy nem ébredt fel. Igaz, Kamila és Keith csendesen járultak fiuk ágyához, majd ugyanilyen csendesen foglalták el a számukra felajánlott lakosztályt, amire addig tartanak igényt, míg Ethyrlin fel nem ébred.
  Felkel a fotelből, a takarót visszateszi, értékeli annyira az elfek gondoskodását, hogy ne dobja a földre. Kicsit elgémberedett, elgondolkodik, vajon meddig aludt. Lerúgja cipőjét, mezítláb hangtalanul sétál kicsit, míg meg nem áll a szívverése a hirtelen mozgásra. Aztán máris Lin ágyánál terem.
  - Hé-hé-hé!
  Kezeit bátyja vállaira teszi, hogy megakadályozza az esetleges újabb felkelési próbálkozást.
  - Szia, jó látni, hogy felébredtél, és minden rendben lesz, de kicsit megsérültél, szóval jó lenne, ha nyugton maradnál és nem fickándoznál itt úgy, hogy a frászt hozod a húgodra.
  ~Istenek, köszönöm!~
  Igazából majd kiugrik a bőréből, hogy látja testvérét fickándozni… és hogy magánál van. Legszívesebben a nyakába borulna és megölelgetné, de nem akarja ilyesmivel terhelni. Próbálja hangját kedélyes hangszínben tartani.
  - Mindenki egyben van, az Ezüstelf Nagykövetségen vagyunk már, és engedelmeddel most szólnék Naram úrnak.
  Ha úgy ítéli, hogy Lin nem próbál többször felkelni, akkor az ajtóhoz fut, hogy azonnal elküldessen egy gyógyítóért.

  Ethyrlin il Contevilla

  IC hozzászólások száma : 184

  Derült égből villámcsapás

  Témanyitás  Ethyrlin il Contevilla on 2013-09-06, 10:27

  Nem tudja, mik is történtek az után, hogy eltalálta a vessző. Azt viszont igen, hogy amikor magához tér, úgy érzi magát, mint akit fejbevágtak. Hirtelen ébredt, szokása szerint fel akar kelni egy ugrással, hogy nekikezdjen a napnak.
  -Áfffee….. – kap a fejéhez, ahogy az ólomnehézségű tök visszahúzza az ágyba.
  -Mi a franc? – de aztán megint rákezd a feje, muszáj rányomnia a kezét. Felnyög. Nem szeret beteg lenni.
  De mitől is? Beugrik neki minden. A többiek! Erre már felejti a fájdalmait és felül. Felülne, mert azonnal visszazuhan az ágyba, felhördül a fájdalomtól.
  avatar
  Rhae Squorian

  IC hozzászólások száma : 204

  Derült égből villámcsapás

  Témanyitás  Rhae Squorian on 2013-09-06, 09:40

  Tanácstalanul, de inkább rettegve nézi Naramot. Tsitsa hangjára pislog egyet és odatekint, a hang irányába. A fülgyűrű említésére megsimítja fülét, ahol az volt. Rázza a hideg, átöleli a térdét, gondolkodik egy kicsit vagy inkább révül. A kapott szavak kavarognak benne. Tsitsa itt van és talán nem álmodik. És kimehet…. ringatni kezdi magát, ahogy a szófoszlányok keringenek a fejében. Néha felnyög, az elvonási tünetek most nem jönnek ki dühkitörésben. Végül megáll és bólint.
  -Jó. – oldalra fordul, átöleli ismét a térdét és úgy mered maga elé. Egy idő múlva kinyújtja az egyik kezét Tsitsa felé, de nem akar beszélni. Tsitsát akarja. Végül ismét elalszik, de arcán már nyugalom van.
  Jó pár órát végigalszik, mire ébredezni kezd. Tekintete tiszta, éber, úgy tekint körbe a szobában is.
  -Tsitsa? Mi történt? Hol vagyok? - ül fel és közben a homlokát dörzsöli, eléggé lüktet, meg a tarkója is.
  avatar
  Naram Enyras

  IC hozzászólások száma : 117

  Derült égből villámcsapás

  Témanyitás  Naram Enyras on 2013-09-06, 09:24

  A paskolásokra két inas közbelépne, de egy fejrázással közli némán, hogy hagyják. Csendben marad, míg az ágyra nem teszi Rhaet. Azután odahajol Tsitsához és átöleli, majd simít egyet a haján.
  -Sajnálom. – fáradt a hangja és kimerült, de törődő és kedves. – Nem akarom bántani a barátodat.
  Majd elhúzódik, vissza az ágy végébe és várakozik türelmesen.
  Látja a férfi arcát és tekintetét. Talán már lehet vele beszélni. Nem történt akkora függés még a szertől, és mintha már tisztább is lenne a tekintete. Megvárja, míg Tsitsa befejezi a beszédet.
  -Segíteni jöttem. Biztonságban van, Ederthinben a követségen. Segítünk. Tsitsa… is itt van. – megszokta, hogy a teljes nevet mondja, de úgy véli, most jobb így.
  -Ha pihenni szeretne, hagyjuk. A kert is nyitva áll ön előtt, kimehet, ha szeretne. – reméli, hogy ez jó kulcsszó, hiszen eddig többnyire akkor bezárva lehetett a férfi. A kerti tartózkodása természetesen figyelve lenne, nem engednék, hogy az utcára menjen, de ezt nagyon diplomatikusan tennék.
  avatar
  Eryl Kyeern Amith'ar

  IC hozzászólások száma : 57

  Derült égből villámcsapás

  Témanyitás  Eryl Kyeern Amith'ar on 2013-09-06, 09:14

  ~Segíteni…~ Megakad a szón. Ő egy rakás szerencsétlenség, ugyan miért kéne, hogy segítsenek neki.
  A következő szavakra megáll, hallgat egy ideig. Ennyire nem lehet fontos senkinek.
  -Nem vagyok én olyan fontos, kisasszony. Mindenkire csak rosszat hozok. És oda nem jut el a levél, ahova megyek. – bukik ki a száján, gyorsan abba is hagyja.
  -Jobb, ha elmegyek. Mindenkinek. Ha nem lettem volna ott, Ethyrlin úrfi is kevésbé sérült meg. – biztos akkor sérült meg, amikor a nyílpuskás bekapta a vesszőt tőle és ezért találta el ennyire súlyosan. Ez a véleménye.
  – Senkit sem tudtam megvédeni. – lép tovább, de a lépése bizonytalan. Amit hallott, az nem elutasítás volt a nő részéről.
  avatar
  Tsitsa Itsli

  IC hozzászólások száma : 315

  Derült égből villámcsapás

  Témanyitás  Tsitsa Itsli on 2013-09-05, 21:42

  *Robog Rhae után, de Naram valahol beelőzi. Nem nehéz, neki van helyismerete, na meg lehet pont jó szobában aludt, hogy elébe tudjon vágni Rhaenek. Tsitsa csak sikkant egyet, mikor látja, hogy valaki leüti Rhaet, s döbbenete akkor lesz az igazi, mikor meglátja, ki is volt az. Mire odaér, Naram már felnyalábolta az elfet - ha épp nem lenne kiborulva, valószínűleg még elismeréssel is adózna, hogy így elbír egy felnőtt férfit -, s Tsitsa így úgy kíséri vissza a kettőst, hogy közben tenyere, öklei folyamatosan páholják Naram karját, hátát. Vélhetően leperegnek ezek a csépelések a magas elfről, Tsitsa aztán nem egy erő-izom lány, ráadásul még ha ő nem is érzi, már fáradtabb és gyengébb, így ütései is erőtlen paskolások. A tea ezen nem változtatott.*
  - Mit csinál? Ezt most miért kellett? Nem bántották eleget? Hallja? Tegye le! Tegye le! *De csak a szobában lesz letéve Rhae, Tsitsa visszatelepszik a zsámolyra - hacsak ki nem ütötte őt is Naram - s míg Rhae nincs magánál duzzogó pillantásokat vet Naramra, s két keze közé fogja Rhae kezét.*
  ~ Legközelebb Lilinek szólok, ő legalább mágiát használna...~ *Nem mintha Naram távozna, hogy újabb ébredéskor valakinek szólni kellene, s ez kiérdemel még egy duzzogó pillantást. Rhae hirtelen ébred most is, s kikapja kezét kezeiből. Szíve szakad bele abba a pánikoló sápadásba. Naramra pillant, ezúttal nem duzzogva már. Meglepettség van benne.*
  ~ Azt hiszi, hogy ő is... "azt" akarja vele?~ *A meglepettségen kívül mintha néma figyelmeztetés is lenne a szemeiben a magas elf felé. Nagyon hálás Tsitsa Naramnak, de még egyszer ne merje bántani Rhae-t! Visszanéz Rhaere az ágy túloldaláról és megszólal, de hangjában nyoma sincs neheztelésnek.*
  - Rhae... Emlékszel Naram úrra? Ott volt ő is az Ezüstgriffben, mikor ebédeltünk, emlékszel? Ott volt Lili, Eth, Kathleen kisasszony, Deira főpapnő és Nephir. S Naram úr vette ki a fülgyűrűt is a füledből, itt a követségen, emlékszel erre? *Kérdezi óvatosan, finoman, lágyan, hátha segít felidézni Naramot, ha eszébe jut, hova tudja kötni őt. Azt nem meri megkérdezni, hogy őrá emlékszik-e? De nem nyúl a kezéért, se másért, hátha rosszul érintené ez Rhaet.*
  avatar
  Kathleen Contevilla

  IC hozzászólások száma : 289

  Derült égből villámcsapás

  Témanyitás  Kathleen Contevilla on 2013-09-05, 21:37

  *Csendben várja a választ, s a csöndet jó ideig csak a lovak neszezései törik meg, mire végre megszólal Eryl.*
  - Nem úgy értettem, hogy engedélyt kellene kérnie a távozásra. *Javítja ki magát, mielőtt végképp félreértik, habár magában arra gondol, hogy bárcsak engedélyhez kötnék Eryl távozását, s bárcsak megtagadná a két Enyras a távozási kérelmet.*
  - De.. Ha nem mi vagyunk az okai, akkor mi az vagy ki az? Hátha mégis tudok segíteni... *Szólal meg, s nyelvére harap, mikor látja, hogy Eryl elhalad mellette. Egy pillanatig áll és a lovarda talaját nézi, majd elengedi a három lovat és Eryl után fordul és lép egyet.*
  - Nem értem, miért döntött így hirtelen! És miért nem ad magyarázatot? Elmenne egy istenhozzád nélkül? És még azt sem mondja meg, hova megy, hogy ha engedi, legalább néha írhassunk! *Kérdezi vélhetően leginkább Eryl hátától. A végén még azt hiszi, aki hallja ezt, hogy Kathleen többet is érez a fekete hajú elf iránt, de remélhetőleg Eryl érzi, hogy ez a több nem az a fajta több, amit szerelemnek neveznek. Kathleen érezhetően itt tartaná a másikat, ami nincs hatalmában.*
  avatar
  Rhae Squorian

  IC hozzászólások száma : 204

  Derült égből villámcsapás

  Témanyitás  Rhae Squorian on 2013-09-05, 17:48

  ~Tsitsa….~ futás közben, ami egyáltalán nem gyors, de azért képes vele haladni, mintha őt hallaná. Képzelődésnek hiszi.
  ~A követségen…~ ismét csak képzelgésnek hiszi, hiszen Grottocello-ban vannak, biztos. Azok ott tudják, mit csinálnak. Elhalad egy nagy oszlop mellett, és utána sötétség borul rá.
  A sötétség jótékony, de a függést nem mossa ki hamar. Egy jó negyedóra múlva tér magához. Ismét kinyitja a szemét és körbenéz. Ha Naram még bent van, ijedten ugrik ülésbe, magára rántva a takarót és csak mered rá. Felismeri, de kicsit még zavarosan, néha még bekúsznak az előbbi képek.
  A hideg veríték kiül az arcára és elsápad. Nem akar „olyat” tenni. Ha kell védekezik. De valahogy máshonnan ismerős a szőke elf…
  avatar
  Naram Enyras

  IC hozzászólások száma : 117

  Derült égből villámcsapás

  Témanyitás  Naram Enyras on 2013-09-05, 17:29

  -Amíg nem itta meg és nem érezte a hatását, addig ne mondjon le róla előre. – mosolyog és tekint ismét a csészére.
  Kathleen nevére finom csillogás jelenik meg szemeiben.
  -Szerencse, hogy Kathleen kisasszony is önökkel ment. – mindvégig a torkában volt a szíve és görcsben a gyomra.

  Inkább kimerülten alszik, mint mélyen. Az egyik inas érinti meg finoman a vállát, mire kipattannak a szemei. A szavakra felpattan és siet a jelzett irányba. Akárhol is tart a fekete hajú elf, int az inasokna és a gyógyítóknak, hogy hagyják. Figyeli az elf zavarodott viselkedését egy ideig, hogy el tudja dönteni, szavakkal és észérvekkel tudnak-e hatni rá.
  Nem tud varázsolni, minden ereje kimerült. Így, ha Rhae nem hallgat a szavakra, nincs más választása, mint amikor Rhae a közelébe kerül, akkor tarkón üti. Ha sikerül, akkor jó időre kiüti.
  -Sajnálom. – valóban szomorú az arca, ahogy felnyalábolja az elfet, ha sikerrel járt.
  Visszaviszi a szobába és az ágyra fekteti.
  Ha mégis tudnak rá hatni, amiben nem reménykedik, akkor csak szelíd kormányzással a szoba felé veszik az irányt.
  -Pihennie kell. A szer és az események összezavarták a lelkét. Jobb, ha itt maradok.
  Nem jó neki látni, hogy fajtársa ilyen sorsot élt meg és főként, hogy így járt.
  avatar
  Eryl Kyeern Amith'ar

  IC hozzászólások száma : 57

  Derült égből villámcsapás

  Témanyitás  Eryl Kyeern Amith'ar on 2013-09-05, 16:57

  Megijed Kathleen szavaitól. Egy ideig nem is válaszol.
  -Nem beszéltem meg velük. Akkor megyek el, amikor úgy gondolom. – igazából tudja, hogy marasztalni akarnák, de nem látja értelmét. Nincs maradása. Jobb nekik és neki is, ha visszatér a rengetegbe és elfelejtik. Nem fog így senkire sem bajt hozni.
  -Önök? – ledöbben. – Nem… nem önök az okai. – rázza meg a fejét, majd lehajtja. – Megyek… - pillant fel félénken.
  Menni akar. Nem kíván minden jót, hiszen mindenkire rosszat hoz, hogyan tudna jót adni bárkinek is. Elindul a kapu felé, úgy megy, hogy ne érjen Kathleenhez.
  Látszik rajta, hogy kimerült, hogy fáradt. De mindenki az, így nem lehet szava sem.
  avatar
  Tsitsa Itsli

  IC hozzászólások száma : 315

  Derült égből villámcsapás

  Témanyitás  Tsitsa Itsli on 2013-09-04, 21:19

  - Nem, azok sosem segítettek. *Motyogja halkan Naramnak. Időlegesen segít, mint az asztrálmágia nyugtatása, de igazi megnyugvást nem hoz.*
  - Tehát mindkettejüknél, ha felébrednek... *Bólint rá, de nagyon aggódik továbbra is. Rhae-nél tudják nagyjából mikor ébred fel, de Ethyrlinnél nem mondott időpontot Naram.*
  - A vérzést Kathleen kisasszony állította el. *Jegyzi meg, mert abban neki nem volt érdeme, de örül, hogy a kisasszony velük jött. A többiek nem nagyon értettek a füvekhez, talán még Eryl tudta volna.*
  ~ Bocsánatot kell kérnem majd tőle...~ *Bólogat az Erylre vonatkozó szavakra.*
  - Szólok, köszönöm. *De mikor Naram kimegy, azt a művészien faragott zsámolyt húzza közelebb Rhae ágyához. A fotel s kanapé neki túl drága volt hasonló szempontok szerint, mint Lilinél, ezért választotta az "egyszerűbb" ülőalkalmatosságot. Az ételhez nem nyúl, de a teát elfogadja, azt kortyolgatja és kitartóan nézi Rhaet, néha megfogja a kezét és az arcnál bevált hüvelykujj-mozgatásos simogatást alkalmazza, s időnként egy kendővel leitatja a hideg verejtéket Rhae arcáról.*
  ~ Mit tettek veled...~ *Ismét a haragot érzi, mint mikor elindultak, s így annyira nem rossz azoknak a halálára gondolni. Mármint egyikőjüket se akarta megölni, nem kívánta a halálukat, de jó, hogy ők már nem árthatnak Rhaenek, mégis rossz az az érzés, hogy nem tudja sajnálni a megölt férfit. Aggasztja a sajnálat érzetének a hiánya. Bizonyára rossz ember emiatt...
  A szaggatott légzésnek nem örül, eddig nyugodt volt... Már-már gondolkodik rajta, hogy szól Naramnak, vagy valamelyik gyógyítótól megkérdezi, hogy ez normális-e, mikor látja az ébredés apró jeleit. Mosolyogva akarja köszönteni az ébredőt, s nem lohad a mosoly akkor sem, mikor Rhae ránéz, de láthatóan nem látja. Aztán minden olyan gyorsan történik, hogy Tsitsa döbbenten les a már ajtónál járó elfre, mire lerakja a csészéjét a kisasztalra, igaz, kissé csörömpölve, s már fut is mezítláb, félig száraz hajjal Rhae után, aki bizonyára kijutott eddigre, mert nem lettek bezárva a vörösesbarna szobába.*
  - Rhae! Várj! *Kiált utána, s kiérve a folyosóra az első elfnek szól.*
  - Szóljanak Naram úrnak, gyorsan! *A helyzetet úgy is látja az illető, Tsitsa már siet is Rhae után, ha nem torpant meg a fekete hajú elf.*
  - Ederthinben vagy! Az Ezüstelf követségen, nincs semmi gond! Várj!
  avatar
  Kathleen Contevilla

  IC hozzászólások száma : 289

  Derült égből villámcsapás

  Témanyitás  Kathleen Contevilla on 2013-09-04, 21:13

  *A lovardába érve hamar megtalálja Erylt, szinte rögtön belebotlik, csak épp hallja a szavakat, amelyet a lovának intéz az elf. Ha felé pillant Eryl, akkor kicsit zavartan süti le egy pillanatra a szemét Kathleen, mert tudja, hogy olyant hallott meg, amit nem az ő fülének szántak. Felpillantva látja a csomagot, s keresi egy pillanatig a szavakat.*
  - Gondolom már megbeszélte ezt Naram úrral vagy Deira főpapnővel, mégis... Nincs semmi, amivel rávehetném a maradásra? Amennyiben nem rövid útra megy...*Láthatóan gyorsan rájött, hogy mi a helyzet, noha azt feltételezi, hogy erről tud a két Enyras. Bizonyára beszélt Deirával Eryl, míg gyógyította őt.*
  - Vagy.. legalább megkérhetem rá, hogy mondja el nekem is, miért távozik? Nem mert be kellene számolnia róla, csak... ha mi vagyunk az oka, hátha jóvá tehetném valahogy. *Mondana mást is, de nem akar annyira ráakaszkodni Erylre, főleg így kezdetként nem. Kathleen is tartózkodóbb most, nem hidalja át a köztük lévő távolságot, nem is csökkenti. S kicsit félre is húzódik, hogy ne állja el a bejáratot, s egyben a kijáratot, ha Eryl menni akar. Igaz, ehhez közel kell elmennie a nő mellett, mert Kathleen három lóval már nem tud hova húzódni, de a lehetőség megvan. Erőszakkal nem akarja itt tartani a férfit.*
  avatar
  Eryl Kyeern Amith'ar

  IC hozzászólások száma : 57

  Derült égből villámcsapás

  Témanyitás  Eryl Kyeern Amith'ar on 2013-09-04, 12:50

  Deira szólítására abbahagyja az utolsó ló ellátást, ami rá került osztásra. Csendben hallgatja, majd megrázza a fejét.
  -Ethyrlin il Contevilla úr súlyosan megsérült. - ~és öltem…~ Mindkettő olyan súllyal nehezedik rá, ami arra hajtja, hogy önként száműzze magát.
  De aztán csak bólint, és a seb ellátását is tűri. Ahogy készen van, máris elhúzódik.
  -Köszönöm.
  A szobájába megy, hogy összepakoljon. Nem sok holmija van, hamar végezni fog. A nyeregtáskába bepakol, a fegyverét lecseréli, egy másik íjat vesz magához és egy kardot. Vizet vesz még magához, ennivalót fog találni. A beállóba megy Fekete Felhőhöz.
  -Ideje mennünk… - suttogja. Megerősíti a szíjakat. – Nemsokára pihenhetsz is, ne haragudj. Ismét megnézi a nyeregtáskát, egyértelmű jeleket ad, hogy távozni készül.
  avatar
  Rhae Squorian

  IC hozzászólások száma : 204

  Derült égből villámcsapás

  Témanyitás  Rhae Squorian on 2013-09-04, 11:46

  Az érintések nem tetszenek neki, néha felnyög vagy felsóhajt, de az álom sem engedi, így a kettő összevegyül. Hamar hideg veríték ül ki a homlokára is. Mindvégig ez van vele, ahogy átvizsgálják és nem sokkal utána már felfrissülten, új ruhában hagyják magára. Az ellenszer kezd dolgozni, de az enyhe függés a másik szerre, már hatással van rá. Csendben fekszik, mélyeket és szaggatottan lélegezve, jó ideig, mire úgy érzi, hogy kezd felébredni.
  Ahogy kinyitja a szemét, körbetekint. Ha látja is Tsitsát, nem veszi észre, szemein látszódik, hogy nem teljesen van a tudatánál. Úgy véli, hogy már megérkeztek a másik helyre. Egy ideig markolássza a takarót kezével, míg zavartan körbetekint, majd lerántja a takarót magáról és az ajtóhoz rohan. Tudja, hogy bezárják, de reménykedik, hogy hátha nyitva van, és elmenekülhet.
  avatar
  Naram Enyras

  IC hozzászólások száma : 117

  Derült égből villámcsapás

  Témanyitás  Naram Enyras on 2013-09-04, 11:33

  Miután látja, hogy Amelia elsírja magát, finoman irányítva, leülteti és elé guggol, megfogja a kezét, úgy tekint rá.
  -Ön erős, a többiek és a fivére is. – nem fogja kérni, hogy ne sírjon. Azokra a könnyekre szükség van, hogy kiperegjenek, múlasztva a fájdalmat és az ijedelmet.
  Finoman megszorítja a kezét, tudja, hogy Amelia már a bátyjával lenne inkább, távoznak. Kérés nélkül is hoznak Ameliának enni-inni, majd mikor a következő alkalommal látják, hogy Amelia elaludt, hoznak számára is egy takarót és óvatosan betakarják. Nyugtató teát kapott, hogy a felborzolt idegek lenyugodhassanak.

  Tsitsa egyszerű faszékre nem tud leülni, csakis művészien kifaragott zsámolyra, avagy fotelbe, kanapéra. Az átölelés meglepi. Megsimítja a haját, majd elkapja a kezét, amikor Tsitsa elhúzódik.
  -Sírja ki magából. A könnyek segítenek. – elgondolkodik. – Ethyrlin úrfinál akkor fog igazából kiderülni, ha magához tér. Az agya nem sérült, de az ütés komoly volt és a vérveszteség is jelentős. Ha nem állítják el, mire ideérnek, elvérzett volna.
  -Rhae úrfinál pedig kérdéses, hogy miken ment keresztül az út során. Nem bántották fizikailag. De szerek és az érzelmi bántalmazás is hozhatott benn változást. Ezt azonban csak akkor tudjuk meg, ha felébred. Még egy fél órát aludni fog. – mindenkinek elmondja az igazat, hogy fel tudjon rá készülni. Tsitsának sem fog hazudni. Ha Rhae felébredt és megtörtént a baj, az azonnal ki fog derülni.
  -Eryl Kyeern Amith´ar urat a testvérem látja el, de biztosan jól van. – ez már annyira nem igaz, de nem biztos benne, hogy mennyire tett jót neki az út. Magában felsóhajt fáradtan.
  -Magukra hagyom Önöket. Időnként be fog nézni egy gyógyító, ha bármi van, szóljanak nekem. A teát pedig igya meg, jót fog tenni és egyen. – mutat a kisasztalra odakészített tálcára.

  A szobából kilépve a kimerültség ellepi arcát. Túl sok varázslatot használt el az egészségi állapotához képest. Kathleen jár a fejében, nem tudja, hol keresse, ezért úgy dönt, hogy nem vonul a szobájába.
  Az egyik szalonba kér teát és némi ennivalót. Kimerülten rogy le a kanapéra, mire megérkeznek a tálcával, már bealudt a kanapén.
  avatar
  Eryl Kyeern Amith'ar

  IC hozzászólások száma : 57

  A ló a csali

  Témanyitás  Eryl Kyeern Amith'ar on 2013-09-04, 10:14

  -Kérem. – fele Ameliának, lopva az arcára tekintve, majd ismét inkább le a földre nézve.
  -Örülnék neki, köszönöm. – pillant Csakazértisre és Pankára. Érdékesek számára az emberek lovai, pedig teljesen ugyanolyanok, mint az elfeké.
  -Szép napot! – nem fogja őket kikísérni, az egyik inas ugrik félúton, hogy mutassa az utat.
  A csali némileg sikerült, a lovakon keresztül kicsit bátrabban kommunikál, Kathleen jól érzett rá arra, hogy miként lehet megfogni.
  Fekete Felhőhöz tér vissza, aki kidugja a fejét. Megsimítja az állnál.
  -Furcsák az emberek, ugye?
  avatar
  Kathleen Contevilla

  IC hozzászólások száma : 289

  A ló a csali

  Témanyitás  Kathleen Contevilla on 2013-09-04, 09:48

  - Áll az alku, az két zálogért megy majd! *Egyezik bele azonnal, s már türelmetlenül várja, hogy Panka újra legyen patkolva, mert hát Kathleen azzal számol, hogy ő nyer még két zálogot, s nem neki kell adnia. Izgalmasnak ígérkezik.*
  - Ha szeretné, elhozhatjuk őket máskor is. Csakazértis jól viseli, ha más ül rajta. *Ajánlja még fel Erylnek, hogy ha már a ló lett ma a csali, maradjanak ennél az elvnél, hátha bejön. S burkoltan ebben a lehetőségben benne van, hogy inkább a lovakkal lenne Eryl, mint velük, hiszen láthatóan azt jobban élvezi az elf, s hátha így jobban ráharap a csalira. A többi meg majdcsak alakul szép lassan.*
  - Hasonlóan én is hálás vagyok! Szép napot Önnek! *Kis főhajtással köszön el Eryltől, majd elkezdi kifelé vezetni a vöröspejt.*
  - Én nem gondoltam rá, de ha te szeretnél beköszönni valakinek, nyugodtan, én nem sietek. *Feleli nyugodtan, habár szíve szerint berobogna, megölelné Naramot, majd valószínűleg erős zavarban ugyanolyan gyorsan, ha nem gyorsabban kifutna. Ha Amelia nem akar bemenni, akkor inkább a zálogos kérdésre tereli vissza a szót, míg kiérnek a követség területéről. Leginkább megbízná a kuzinját, hogy szerezzen neki egy-két szálat Naram aranyló hajából, csak akkor rögtön lebukik az érzelmeivel. Majd a visszavágóra kitalál valami jó és hihető érvet erre, hiszen ő nyeri majd el a két zálogot, tehát két feladatot is adhat. De addig is most ez a feladat.*
  - A feladatod pedig egy fejtörő lesz. Kettőt találhatsz majd, ha másodjára sem sikerül eltalálni, akkor új fejtörőt kapsz, és így tovább, míg ki nem találod. Rendben van így? *A választ még megvárja, aztán már mondja is az első rejtvényt.*
  - A sajátod, mert te alkottad. Odaadod másnak, akiknek kincset jelent, ugyanakkor mégis megtartod, különben nem becsülnéd magad. Mi az? *Kíváncsi, Amelia milyen választ fog majd erre adni. Nem muszáj most találgatnia, későbbi alkalommal is elmondhatja tippjeit. Mikor már kiértek a követség területéről és elég messze jutottak az őröktől, hogy azok ne hallják, Kathleen megkérdezi.*
  - Ez nem ment valami fényesen, ugye? De köszönöm, hogy eljöttél. Azt hiszem, kedvelhet téged. Mikor velem találkozott először, úgy megijedt, hogy beesett az egyik bokszba. *Félig elhúzza a száját, de félig mosolyog is az eseten, de nem gúnyolódva Erylen.*
  avatar
  Tsitsa Itsli

  IC hozzászólások száma : 315

  Derült égből villámcsapás

  Témanyitás  Tsitsa Itsli on 2013-09-03, 23:28

  *Naram talán nem is tudja, milyen jókor érkeztek a szavai, még ha Tsitsa nagyon úgy is néz ki, mint akinél bármelyik másodpercben eltörhet a mécses. Végül Naram kedves szava és mosolya, hogy ne vegye le a rúnát - tehát mégsem szörnyű dolog az ő rúnája! - és Deira kedves felajánlása, hogy maradhatnak, azok a szavak, amiktől törik az a mécses. Valószínűleg észre sem veszi senki, ahogy csendben halad a hordágyak és a csoport után utolsónak és mindkét kezével törli le patakzó könnyeit. A követségi elfekre maradt, hogy a hintót átnézzék, van-e ott valami szer, Tsitsából csak annyit sikerült ez ügyben kiszedni, hogy nemlegesen rázta meg a fejét a kérdésre, benézett-e oda, miközben tenyere tövével törölte a könnyeit. Biztos találtak ott valami nyomot, elvégre a hintó cuccaihoz nem nyúltak ők, csak arra volt érkezésük, hogy beüljenek oda és imádkozzanak azért, hogy minél előbb hazaérjenek. Vagyis a követségre.
  Megy szépen a vörösesbarna szobába, habár ha komolyan vallatnák, akkor se tudná megmondani, merre kell ide bejönni. Jól tájékozódik Tsitsa, de amit könnyes szemein át látott, az Rhae arca, függetlenül attól, hogy vagy hatan állták el előtte a rálátást. Az útvonalra kivételesen nem fog emlékezni, s ha a létező legszebb vagy legrondább szobát is kapják, azt sem venné észre. Mire Rhaet kivizsgálják, addig ő egy egyszerű faszéken ücsörög és végre elapadnak a könnyek. (De lehet csak a könnyek első hulláma.)*
  - Nem, én nem sérültem meg... Sokára ébred fel? *Felel, de egyben kérdez is. Nem akar ott láb alatt lenni, így csak kecses nyakát nyújtogathatja Rhae felé. Végül az egyik elf veszi rá, hogy frissüljön fel, meg hogy hoz másik ruhát, mert csak barátságosabb képet fog úgy festeni, ha Rhae felébred, mint így. Az észérvek mindig meggyőzték Tsitsát, s igazat kell adnia az elfnek, így megy vele, és alapos tsitsamosdás meg haja kiöblítése után belebújik a kapott ruhába. Szép tiszta lett, ami nem csoda, Tsitsa csaknem a bőrt is ledörzsölte magáról, s még mindig olyan érzése van, hogy véres. A használt ruhákat összehajtja, ráteszi a fegyvertartó övet is az üres hüvellyel. Most esik le neki, hogy a kard ottmaradt. A ruhákkal kapcsolatban kéri, hogy égessék el, látni sem bírja többet, s minthogy úgy érzi, az elhagyott kardot is meg kell térítenie majd a családnak, erős anyagi csapás a mínusz egy rend ruha. De inkább örök életében a Contevilla családnak dolgozik ingyen, csak Ethyrlin gyógyuljon meg. És Rhae is. S ne lássa azokat a ruhákat és cipőt.
  Nem sokkal Naram érkezése előtt ért vissza mezítláb a szobába, remélte, hogy Rhae már magánál lesz, de hogy ez miért nincs így, az is kiderül Naram szavaiból. Alig fejezte be a magas elf, arra eszmélhet, hogy egy alacsony, nedves hajú félelf öleli át őt, mialatt Tsitsa a nyelvére harap, hogy a fájdalom elvonja a figyelmét és vissza tudja szorítani a könnyeit. Pár másodperc után eszmél, s riadt kisegérként húzódik hátrébb.*
  - Bocsánat... Én.. csak köszönöm. Bocsánat... és... Mindent köszönök... Mindkettejük olyan lesz, mint előtte? És Lili? Neki van a karján egy vágás, megnézné azt is? *Jut eszébe, hogy barátnőjét se hanyagolják el, nehogy valami gond legyen egy ártalmatlannak látszó vágásból. S eszébe másvalaki is.*
  - S Amith'ar úr? Ő is jól van? *Ezt már szinte suttogva kérdi, mintha félő lenne, hogy a közelben van az elf, s meghallja Tsitsa hangját és világgá fut. Aztán kipillant Rhae felé, akinek az ellenszert adják be.*
  avatar
  Kathleen Contevilla

  IC hozzászólások száma : 289

  Derült égből villámcsapás

  Témanyitás  Kathleen Contevilla on 2013-09-03, 22:53

  - Bár tehetnék többet, Amelia... Vagy ne lenne szükség ezekre... Bocsáss meg, kérlek! *Szemmel láthatóan nagyon bántja az egész. Majd Ethyrlintől is bocsánatot kell kérnie. Kathleen hibája volt mindez. A pihenést nem érdemli meg.*
  - Kérem... És Köszönöm. *Haloványan rámosolyog Naramra. A felajánlást hallja, hogy biztosítanak lakosztályt, de ő már fordul is a lovarda, illetőleg előtte Deira felé, elvégre a lakosztály felajánlása nem neki szól. Tsitsának és Ameliának igen, illetve vélhetően majd Ameliáék szüleinek. Ő itt továbbra is senki, főleg Naram életében.*
  - Az lesz a legjobb. *Bólint Deira szavaira, hogy maga látja el Erylt. Kathleen is vele tart a lovardába, de másik részére megy, ahol nincs ott Eryl, ellenben Csakazértis és a testőrök lovai igen a foglyokkal együtt.*
  - Kapják meg őket és vigyük a Carlo-erődbe! Ott elmondjuk, mi történt, s hogy emberrablással vádoljuk őket és egy stenere, Ethyrlin il Contevilla megtámadásával és súlyos megsebesítésével! *Osztja ki a parancsot a maga hűvös stílusában, s ahogy az egy stenerétől elvárható. Az erődben biztosan hisznek a szavaiknak, Contevilla-címer alatt senki nem tréfál ilyenekkel, s az úrfi is ismert, még ha néhanapján ő is bekerül oda. A rang attól még rang.*
  - Utána irány a rezidencia. Marc, Ön beszéljen Keith úrral és Kamila úrnővel, s mondja meg, hogy a követség kész szobát biztosítani számukra is, míg fiuk jobban nem lesz! Nicholas Ön Szeplősnével beszéljen, röviden vázolja a történteket ~ úgy is kiszedi magából az egészet ~, s kérje meg, hogy mindannyiunknak készítsen össze kétnapi ruhát, az úr és az úrnő részére is, ha nem rendelkeznek másként. *Jobb volt a testőröket szétszedni. Nicholas mindig olyan borúlátó, végén még félig halottként írja le Keithnek és Kamilának a fiuk állapotát. Marc sem finomítja túl a szavait, hogy kíméletes legyen a közlés, de a valós tényeket fogja mondani, amiben Ethyrlin sebe súlyos, de állapota biztatóan stabil lesz. A testőrök meghajolnak, s nyeregbe is lendülnek magukkal rántva a kötélen lévő foglyokat. Azoknak már nem jár lovon való utazás. Kathleen részéről a testőrök akár felnyalathatják velük az utat a követségtől az erődig, ha nem tudják tartani a lovakkal a lépést, nem érdekli. A testőrök meg nem finomkodnak, hiszen e kettő is közrejátszott kedvelt úrfijuk sérülésében. Kathleen is velük tart Csakazértis hátán, majd az erőd után sietnek haza.
  Bő fél óra telik el, mire visszaérnek. A testőröket hátrahagyták, egy pihentet hoz magával Keith úr, egyébként lóháton érkeznek, mert ez gyorsabb volt, mint a hintóba befogatni. A kapuban röviden eligazítják őket és Kathleen magára vállalja, hogy a lovakat majd ő a lovardába viszi, a szülők menjenek csak Ethyrlinhez.
  Kathleen megsimogatja Csakazértis-t, majd elindul a lovardába. A ruhákat majd később utánuk hozzák, azok összekészítését nem akarták most megvárni, a szülők nem is bírták volna ki. Más oka is van, hogy a lovardába megy. Meg akarja nézni, Eryl jól van-e - Deira már biztos ellátta a sebét -, s még egyszer köszönetet mondani azért, amit nem lehet elégszer megköszönni. Jó eséllyel pont a pakoló Erylbe fog belefutni itt. Kathleen is felfrissítette magát. Megmosdott és tiszta új ruhát vett fel: elegáns, finom anyagú, fekete nadrág, tiszta csizmák, szép fehér ing egy vékony, bordó, karcsúsított kis kabátkával. Haját most ritkaságszámba menően leengedte, nem volt idő a feltűzésével pepecselni, csak kifésülni. És pár csepp rózsavíz a hajára, nem bírta megállni, hiányzott a rózsa illata.*

  Ajánlott tartalom

  Re: Ezüstelf Nagykövetség - Inalagol Ananair Erimhir Thallahír

  Témanyitás  Ajánlott tartalom


   Pontos idő: 2018-05-25, 22:27