Üdvözlünk!

Éppen időben érkeztél Vándor!

Háború közeleg és elkél minden tenni vágyó erős kéz, forgasson akár fegyvert, vagy használja a mágia hatalmát.
Ne aggódj, ha nem állsz még készen, hőssé formálnak majd a kalandok.
Fedezd fel a világot, kelj útra, kalandozz sivatagon, kietlen tájakon, havas hegyek legmélyén, dögletes mocsáron és a mindig veszélyt rejtő tengereken át. Küzdj ádáz szörnyekkel, élj nemesi életet, vívd ki a hősnek járó tiszteletet, vagy rejtőzz árnyak közé és vedd el azt, ami neked jár!
Gyűjts hát magad köré szövetségeseket és formáld saját belátásod szerint a változó világot!

Az oldal alapítása:
2012.10.01.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Kaland

Fejedelmi játszma című kalandban a reagkör határideje:
04.09. 21:00

Latest topics

Ederthin várostérkép

A dombtavi időszámítás szerint jelenleg 616-ot írunk.

Ki van itt?

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (12 fő) 2016-10-11, 18:26-kor volt itt.

Statistics

Jelenleg összesen 3499 hozzászólás olvasható. in 143 subjects

Összesen 56 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Elen

Szerzői Jogok

Az oldalon található egyedi alkotások az alkotó(k) tulajdonát képezik!
A Világleírás és a helyszínek, helyszínek leírásai az oldal készítőinek szellemi terméke, így a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően használható fel szabadon.

  Történelem

  Share
  avatar
  Montea
  Admin

  IC hozzászólások száma : 3

  Történelem

  Témanyitás  Montea on 2013-01-03, 15:15

  TÖRTÉNELEM

  Adar Ishir megalakulásakor, feltehetően nagyjából ezer évvel ezelőtt sem volt teljesen egységes. A fő összetartó erő a vallás és a nyelv a kezdetekkor. Három tartomány versengett és harcolt egymással évszázadokig, mígnem 400 ével ezelőtt egy varázshasználó félresikerült mágiája nyomán megidézte a Sivatagi óriást. A közös ellenség ellen egy karizmatikus vezér (Al’shar il Ashmydal) egy zászló alatt tudta egyesíteni a három tartományt, s ugyan a birodalom azóta is három fő területre oszlik, egy országként tekintenek magukra.

  A három tartomány: Eneydros, Zoraus és Aroyslana. A közigazgatás és kormányzás egységes, Eneydros tartomány fővárosából, Ilragornból történik. Annak ellenére, hogy rendelkeznek néhány eltérő kulturális és vallási vonásokkal, a tartomány közigazgatása mindenhol egységes, éreztetve, hogy ezt az egységességet szükséges megtartaniuk a túlélés érdekében, ráadásként a vezető tartomány, Eneydros nem engedi, hogy a vezető szerep más kezébe kerüljön.

  Az eltelt négyszáz év alatt csak egyszer került ki a hatalom az il Ashmydal család kezéből puccs hatására. Harminchárom évig tartott a zorausi al’Carrash család uralma, melyet véresen megtoroltak a hatalomra visszajutó il Ashmydalok, majdnem az al’Carrash család végét jelentette. A túlélőket azóta is állandó megfigyelés alatt tartja a mindenkori Helytartó, míg a zorausiak (titokban) bosszút esküdtek.

   Pontos idő: 2019-01-22, 11:59