Montea világa

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Üdvözlünk!

Éppen időben érkeztél Vándor!

Háború közeleg és elkél minden tenni vágyó erős kéz, forgasson akár fegyvert, vagy használja a mágia hatalmát.
Ne aggódj, ha nem állsz még készen, hőssé formálnak majd a kalandok.
Fedezd fel a világot, kelj útra, kalandozz sivatagon, kietlen tájakon, havas hegyek legmélyén, dögletes mocsáron és a mindig veszélyt rejtő tengereken át. Küzdj ádáz szörnyekkel, élj nemesi életet, vívd ki a hősnek járó tiszteletet, vagy rejtőzz árnyak közé és vedd el azt, ami neked jár!
Gyűjts hát magad köré szövetségeseket és formáld saját belátásod szerint a változó világot!

Az oldal alapítása:
2012.10.01.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Kaland

Fejedelmi játszma című kalandban a reagkör határideje:
04.09. 21:00

Latest topics

Ederthin várostérkép

A dombtavi időszámítás szerint jelenleg 616-ot írunk.

Ki van itt?

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (17 fő) 2020-02-17, 16:26-kor volt itt.

Statistics

Jelenleg összesen 3499 hozzászólás olvasható. in 143 subjects

Összesen 56 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Elen

Szerzői Jogok

Az oldalon található egyedi alkotások az alkotó(k) tulajdonát képezik!
A Világleírás és a helyszínek, helyszínek leírásai az oldal készítőinek szellemi terméke, így a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően használható fel szabadon.

  Fürdő

  Gineyra Caselli LiSanti
  Gineyra Caselli LiSanti

  IC hozzászólások száma : 67

  Fürdő Empty Re: Fürdő

  Témanyitás  Gineyra Caselli LiSanti on 2016-05-22, 11:59

  Délutáni medencebeli hullámok

  - Szerencsés vagy, hogy nem kell a személyzettel vesződnöd, rendet vágni közöttük.  És így valóban könnyebb lesz bejutnom hozzád, hogy nincs más, aki felülbírálná az őrségnek adott parancsaidat. - A maga részéről szívesen el tudná fogadni Amelia helyzetét. Mondjuk hasonló társadalmi helyzetből szökött el a kényszerű rabság elől, amit egy házasság jelentett volna számára. Csak neki az nem adott volna olyan szabadságot, vagy nem adott volna annyi örömet a szabadság, hogy ő utasítgathat a személyzetnek bizonyos kereteken belül. Ez úgy az igazi, ha nincs egy fölényeskedő férfi, aki mellett meg kell húznia magát a nőnek. Ha majd eltelik annyi idő vagy szerez annyi pénzt, hogy álcáját leveheti és szépen meg tud élni belőle, biztosan nem fog maga mellé venni egy férjet tehernek.
  - Nos, akkor azt javaslom, ha visszajönnek a szüleid, utazz te el! Annyi érdekes hely van a világon, és ennyi felelősség után te is megérdemelsz egy kis szabadságot és pihenést! - Kacsint hozzá egyet mosolyogva, de komolyan gondolja a javaslatot. Ki tudja, mennyi minden jó történhet az emberrel egy utazás során. Oké, persze a világ veszélyes, fűbe is haraphat, de ha így állnánk hozzá mindenhez, a házából senki se merne kilépni, talán még az ágyából se kelne ki senki. Ő maga is belevágott egy veszélyes és kockázatos tervbe, de eddig minden a lehető legjobb úton halad.
  - Sajnálattal hallom! Jó veled beszélgetni. Annyi az üres fejű lány a Tűzfátyolban, akik csak a selymek és ékszerek színéről tudnak beszélni... Ah! - Szemforgatva sóhajt egyet, majd elmosolyodik. A masszázst viszont ki fogja próbálni, Amelia ízlését ismerve szavahihető ajánlásnak tűnt az előbbi, így bátrabban kísérletezget Ginny is.
  - Nem tartóztatlak, úszok még egy kicsit, aztán majd valamelyik helyes ederthini férfival bekísértetem magam. Akkor két nap múlva délután, az ebéd után három órával! - Köszön el mosolyogva a másiktól, s megbeszélik ezzel a találka pontos idejét. Ad időt Ginny arra, hogy a kuzinlátogatást és ebédet is ki lehessen pihenni a tánc előtt, na meg ne is a legnagyobb melegben álljanak neki, hiszen így is elég izzasztó gyakorlat lesz.

  //Köszönöm a játékot : )//
  Amelia il Contevilla
  Amelia il Contevilla

  IC hozzászólások száma : 384

  Fürdő Empty Re: Fürdő

  Témanyitás  Amelia il Contevilla on 2016-03-24, 20:32

  Délutáni medencebeli hullámok


  - Meglehet.
  Ad igazat kissé zavarban Ginny-nek. Persze ő úgy szereti Kath-et, ahogy van és ez nem is fog változni. De azt el kell ismernie, hogy egy idegen mit sem tudhat arról, hogy nem is véletlenül nem olyan felszabadult. Ilyen egészséggel – habár erről Lili oly könnyen meg tud feledkezni, mikor együtt vannak, még sápadtsága ellenére is, unokatestvére olyan életszerető s életigenlő, hogy nem lenne szabad ilyen gyenge egészséggel rendelkeznie. Ráadásul az utóbbi hetek megpróbáltatásai Naram távozásával, majd a hír az újranősüléséről egy makkegészséges embert is a földhöz vágott volna… pontosabban a „gyászidőszak” leteltével úgy látja, hogy Kath hamarabb talpra állt, mint némely kicsattanó erejű ember tette volna. Igaz, az ilyesmi nem is az immunrendszeren múlik, sokkal inkább a belső tartáson és néha az önérzetességen is, és utóbbit ugyan nem tudja megítélni, de előbbinek nincs híján a vöröshajú rokon.
  - Mmm… milyen érzés? – Eltűnődik. – Nem tudom, igazából, olyan mint máskor. Mármint persze, nekem kell aláírni a tervezett menüt, meg fogadnom kell a látogatókat, de kicsi koromtól gyakoroltam, úgyhogy ez igazából majdnem olyan, mint mikor itthon vannak a szüleim… habár feltételezem, azért nem jelent igazán többlet munkát a ház irányítása, mert nagyon jól szervezett a háztartás és az őrség is, nincs sok dolgom.
  Inkább a felelősség oldalát látja, amikor ő a ház úrnője, érdekesnek találja, hogy a másiknak ez lenne a szabadság. Talán ő maga gondolja rosszul? Az biztos, hogy el fog gondolkodni a kérdésen, mitől szabad valaki?
  - Ilyenkor nem is kimondottan érzem magam szabadnak, nagy a felelősség, nem ehetek édességet egész nap, mert az egész háznépnek szüksége van tápláló ételre. Akkor vagyok szabad, ha elutazhatok, de nem a családi hintón, hanem csak egyszerűen lóháton, amerre az út visz.
  Sóhajt egyet.
  - Nekem ez lenne a szabadság… ritkán adódik rá alkalom, de akkor megragadom!
  Már majdnem önsajnálatnak hangzik, de nem hagyja leteperni magát és csak azért is igyekszik valami pozitív gondolattal zárni. Különben is, kiváltságos élete van akárhogy is. Az, hogy a társadalmi szabályok megbéklyózzák mégis, az ára az egésznek.
  - Rendben, várunk majd!
  Nem csak Kath-nek és Tsitsának kell szólnia, hanem az őrség parancsnokának is, hogy nehogy valami fennakadás legyen a kapunál, mint Thalassa esetében. Igaz, az nem valószínű, hogy a szőke hajú lány majd a félájult Lilivel a karjaiban fog beállítani. De apropó Thalassa, teljesen eltűnt az elf az utóbbi időben, korábban néha összefutottak a városban, de most már… elkezd magában számolgatni… hónapok óta a színét se látta. ~Lehet elköltözött?~ A férfi sorsának híre Liliig nem jutott el, így csak találgatni tud. Talán majd valamelyik órán megkérdezi Ginnytől, elvégre a gyertyalánghajú lány úgy tudja, hogy Thalassa gyakori vendég volt a Tűzrózsában.
  - Rendben.
  Majd a konyhán is jelzi a táncóra terveit, hogy a kétórás mozgás után megfelelő mennyiségű és minőségű hűsítő és energia-utánpótlás álljon rendelkezésükre.
  - Nagyon jók, mi is ide járunk inkább, sokkal hangulatosabb, mint ha házhoz hívnánk őket. Lassan indulnom kell, megmutassam, hol vannak vagy még úszol kicsit?
  Vagy Ginnyvel az oldalán indul el visszafelé vagy egyedül, de azon esetben természetesen előbb elköszön még.
  Gineyra Caselli LiSanti
  Gineyra Caselli LiSanti

  IC hozzászólások száma : 67

  Fürdő Empty Re: Fürdő

  Témanyitás  Gineyra Caselli LiSanti on 2016-03-06, 22:06

  Délutáni medencebeli hullámok

  - Köszi! - Kacsint vissza mosolyogva, majd nevetve a kulcseldobáson és vízcsobbanáson, örülvén neki, hogy ilyen lányra akadt, talán még barátnő is lehetne belőle. Vannak a Tűzfátyolban is rendes, jófej lányok, de valahogy mégsincs meg mindenben a közös hang, ráadásul sokan áskálódó, intrikus típusok, így mindig résen kell lenni. Üdítő olyannal lenni, akinél nem kell folyton azt figyelni, milyen hátsó szándékai lehetnek, s egy-egy mosoly mögött mi húzódhat meg.
  - Javára válna, kicsit felszabadultabb lenne tőle! Tsitsa? De jó neve van! - Derül rajta, s kíváncsi, kit hívhatnak ilyen macskásan. Ha macskamozgás is párosul hozzá, nem lesznek gondjai a táncban.
  - Tényleg? És mesélj, milyen érzés, hogy te lehetsz egy ház úrnője? Jó a szabadságérzet? - Kérdez rá, magában azt latolgatva, hogy vajon őrá is jövő várt volna, ha nem szökik el az esküvő előtt? De nem, nem ilyen. Amelia úgy úrnője most egy háznak, hogy nem kell megtűrnie maga mellett egy férfit sem, ha nincs hozzá kedve, tényleg igazán szabad.
  - Persze, nekem tökéletes! Délután átmegyek akkor, ha ez így megfelel, úgy hallom, úgy is lesz mit kiheverni aznap délelőtt. - Kuncog a kuzin-látogatáson, aki megnyerő személyiség lehet ezek szerint. Nem csodálja, hogy már előtte lévő nap is itt pihen rá a látogatásra Amelia.
  - Számoljunk kezdetben szerintem két órával. Egynek semmi értelme, aztán majd meglátjuk, hogy bírod, bírjátok. Nem fogod elhinni másnap, hogy hol mindenhol vannak izmok, mert pár helyen sajogni fog az izomláztól! Lehet akkorra is be kéne iktatni egy fürdőzést masszázzsal. Azt itt jól csinálják, nem tudod véletlenül? Azon gondolkoztam úszás közben mielőtt megláttalak volna, hogy lehet ma tennék velük egy próbát.
  Amelia il Contevilla
  Amelia il Contevilla

  IC hozzászólások száma : 384

  Fürdő Empty Re: Fürdő

  Témanyitás  Amelia il Contevilla on 2016-01-26, 21:56

  Délutáni medencebeli hullámok


  -Ejha!
  Láthatóan még gondolatban sem kérdőjelezi meg Ginny szavait. Ha azt mondja, hogy havonta néhány alkalommal bemászik erkélyekre, akkor bemászik. Egyre inkább bámulattal néz a másik szőke lányra, akinek megadatott az a kalandos élet, amit ő maga csak utánozni tud. Utánozni, azt is vérszegényen. Mert kénytelen belátni, hogy a szorgalmas gyakorláson és tanuláson túl egy kezén meg tudja számolni, hogy hány igazi kalandban volt része. És majdnem ugyanannyiszor sérült meg komolyan, mely után hosszú lábadozási, gyógyulási folyamat következett. De nem sóhajt saját alkalmatlansága miatt, még csak el sem kell fojtania semmilyen sóhajtást sem, mert barátkozhat egy ilyen különleges és izgalmas lánnyal.
  - Hát persze, nem mondom … mit is?
  Kacsint egyet, miután játékosan lezárta ajkait és eldobta a kulcsot, be a medencébe, meglibbenti vízbe lógatott lábait, a képzeletbeli kulcs csobbanását imitálva.
  - Ez tetszik, így mindketten ki is mozdulunk meg nem is.
  Bólint az ötletre, ami tényleg nagyon tetszik neki.
  - Azért is jó lesz, ha nálunk kezdünk, hátha Kathleen mégis csak kedvet kap a tanuláshoz. Vagy Tsitsa, neki még nem is meséltem erről.
  A mondat végére elhalkul kissé, mivel leginkább csak saját magának beszél. Gondolatban feljegyzi magának, hogy amint hazaér, mind Kath-et, mind Tsitsát azonnal értesítse.
  - Magadfajta nő?
  Teszi fel a költői kérdést, de válaszra sem vár, legyintve folytatja.
  -Nem kapnak, most nincsenek is itthon, tulajdonképpen átmenetileg én vagyok a ház úrnője.
  Ginny igazi foglalkozásának híre nem jutott el a férjezetlen, naiv lányhoz, így Lili csak táncosnőként gondol rá.
  - Kezdhetünk esetleg a héten? Mondjuk két nap múlva? Holnap látogatóba kell mennünk a kuzinunkhoz és az mindig kiszámíthatatlan hosszúságú a drága Elena kedvétől függően.
  Megforgatja szemeit, mivel unokatestvére kismamaként még szeszélyesebb, mint valaha.
  - Egyébként hány órásra tervezhetjük az ilyen órákat? Egy-kettő? Vagy szünetekkel egy egész délután?
  Gineyra Caselli LiSanti
  Gineyra Caselli LiSanti

  IC hozzászólások száma : 67

  Fürdő Empty Re: Fürdő

  Témanyitás  Gineyra Caselli LiSanti on 2016-01-25, 22:09

  Délutáni medencebeli hullámok

  - Ccc! - Csettint nyelvével méltatlankodva, de azért mosolyogva.
  - Ilyen messzire vinni a fiatal solderréket a főváros szórakozási lehetőségeitől, vétek! - Egész pontosan ezt úgy is meg lehetne fogalmazni, hogy tőle messze vinni hiba. Mármint a helyeseket, jóképűeket, fesseket, a többi viszont igazán vihetik, hiszen valakinek védenie is kell az országot, nem?
  - Na azt el tudom hinni, nem szívlelem én sem az esőt. - Igazából valny'yr-iként naná, hogy nem szereti az esőt, az ő szigeteiknek nagyon is ki tud jutni belőle, úgyhogy a maga részéről élvezi a melegebb és szárazabb déli gyarmat... vagyis egykori gyarmatországot a kényszerű bujdosás során.
  Nagy vigyort vág arra, hogy Ameliának nem rémlik az útvonal és igen, pontosan arra gondol, hogy az is csoda, hogy Ameliának egyáltalán a táncoktatás lehetősége rémlik még Ginny egyáltalán. Annyi bor után igazán nem felróható, hogy az útvonalra nem emlékszik.
  - Gyakran, legalábbis ha a hetente, vagy legalább a havonta 1-2 alkalmat annak tekintjük. Néha ki- és belógok olyankor is, mikor nem lehetne, de psszt! - Kacsint a szőke hajú lányra cinkosan, s az már egészen más kérdés, hogy erősen lódított-tódított. Nem szokott ő ilyen kalandregényesen közlekedni, főleg nem a saját szobájába és pláne nem élnek ők olyan körülmények között a Tűzfátyolban, hogy meg lenne szabva mikor mehet ki és mikor nem. Ami azt illeti, annak a Thalassának a rejtélyes eltűnése és meg nem erősített halálhíre óta egészen más lett a Tűzfátyol belső vezetése. Sokkal jobb. Persze ez csak Gineyrának információ, Amelia aligha venne észre ebből bármit is.
  - Nekem nem probléma, jó néha kimozdulni és szívesen rúgom ki bármely ház falát, főleg ha az egy nemesi ház! - Mosolyog szélesen.
  - Mit szólnál ahhoz, ha egyszer nálad, egyszer nálunk lenne az óra? Kezdjük mondjuk nálatok, ha olyan nagyon csendes az a ház. De biztos nem lesz probléma, ha egy magamfajta nő a főkapun sétál be egy stenere-villába? Apuka és anyuka nem kap szívinfarktust? - Kérdez rá, mert az egy dolog, hogy nem azért megy a ház férfi lakóihoz, de aki ezt kintről látja, nem tudja, viszont rögtön erre fog következtetni és erről fog pletykálni. Persze lehet, hogy ez pozitív reklámnak is minősülne, hiszen Ginny kezd egyre jobban híres lenni arról, hogy a város egyik legdrágább kurtizánja. S akkor a meglepő valóságot még csak nem is tudják, miként érte ezt el a lány.
  Amelia il Contevilla
  Amelia il Contevilla

  IC hozzászólások száma : 384

  Fürdő Empty Re: Fürdő

  Témanyitás  Amelia il Contevilla on 2016-01-20, 19:02

  Délutáni medencebeli hullámok


  - M-mm… – ingatja fejét sajnos egyértelműen nemet intve – már nem. Most a keleti határ menti erődöket látogatják végig, de mindegyikben heteket fognak tölteni, úgyhogy – Ginnyre villan tekintete és végre megcsillan benne a jókedv, ami bátyja említése óta nem jellemezte – nagy a valószínűsége, hogy az elöljárója nő, nagyon csinos nő.
  Persze Lili tudja, hogy egy középkorú lovag Lin parancsnoka, akit ráadásul kedvel is. Ha nem a katonaságnak szentelte volna az életét, akkor a gyertyalánghajú lányt gondolkodóba ejtené, vajon hogyhogy nem nősült meg soha, de egy ilyen folyton erődről erődre utazó katona életében nincs sok esély tartalmas házasságra. Abba nem akar belegondolni, hogy talán ugyanez vár majd bátyjára is. Lili nagynéni akar lenni és pont.
  - Csodás a vidék, ősszel még inkább, sokkal kellemesebb. A szigetek is kellemesek még ilyenkor is, de az állandó eső azért ront valamennyit az élvezeten.
  Mintha csak utazásszervezőnek született volna, a kevésbé vehemens fajtából, mivel rövidre fogja a rajongó leírást és nem tol Ginny orra alá pergamenekre festett tájképeket, amiket élőben is meglátogathatna.
  - Rémlik valamilyen útvonal, de nem kristálytisztán.
  Elpirul kissé, nem emlékezőtehetségével van a gond, hanem a leírás elhangzásakor a kissé illuminált állapotával. Ennek köszönhető, hogy nem fogadna most kis összeggel sem arra, hogy megtalálná a másik szobájához vezető titkos járatot.
  - Gyakran szoktál ilyesmit csinálni? – Kerekednek el kissé szemei és meglepett ámde már-már csodálattal telt pillantással figyeli Ginny hajszárító mozdulatait. – Azt hittem ilyesmit csak a lovagok csinálnak a lányregényekben.
  - Ha alkalmas a szobád ilyesmire, szívesen eljárok hozzád, hogy ne kelljen fáradnod a város átszelésével.  De ha szívesen kimozdulsz, akkor gyere át, nem kell az erkélyen keresztül jönnöd ám! Csak ha szeretnél… Mostanában olyan csendes a ház, jót tenne egy kis élet neki.

  Gineyra Caselli LiSanti
  Gineyra Caselli LiSanti

  IC hozzászólások száma : 67

  Fürdő Empty Re: Fürdő

  Témanyitás  Gineyra Caselli LiSanti on 2016-01-03, 19:32

  Délutáni medencebeli hullámok

  - Ó, még csak nem is a Carlo-erődben szolgál már? Biztosan felfigyelt rá valami tiszti rangú nő, s nem engedi haza, hanem magával vitte valahova... A szerencsés! - Elsőre lebiggyesztette ajkait a rossz hír hallatán, de végül mosolyogva ötletel, mi állhat az egész mögött, hogy Ameliát is megmosolyogtassa kicsit. Persze tisztában van vele, hogy mindez butaság, a srác biztosan jól teljesít és ez a nemesi származással párosítva a tökéletes recept a sikerre a solderrék körében.
  - Ebben akkor kezet foghatunk, a festés tehetsége nekem sem adatott meg! - Sóhajtja, bár az igazat megvallva, ha tehetsége lenne, lehet akkor is túl lusta lenne a festéshez. Vagy talán nem is lusta, hanem csupán túl unalmasnak találná a sok egy helyben ücsörgést. Ő azt szereti, ha zajlik az élet!
  - Jól hangzik a kiruccanás! Lehet nekem is egy kis kimozdulásra lenne szükségem... - Magában pedig elraktározza a Kathleen nevet egy hálás pillantás kíséretében, amiért ilyen előzékenyen és tapintatosan segítette ki őt Amelia. Közben a medence szélére támaszkodva ügyesen és meglepő kecsességgel ki tudja magát nyomni a vízből és Amelia mellé ülni.
  - Naná! Belógnál a mutatott útvonalon, ha még emlékszel rá... vagy én lógjak be hozzátok? Leutánozhatatlan stílusban tudok felmászni erkélyekre és belendülni függönyökbe kapaszkodva. - Kuncog, mialatt némileg oldalasan előre hajolva vizes, hosszú szőke hajából a vizet préseli ki vissza a medencébe. Igazából még ilyen erkélyre felmászást és függönyön belendülést egyszer sem követett el, de másnem jó mókának ígérkezik. Egy biztos: unalmas nem lenne, főleg mikor Amelia testőrei szednék le az erkélyről lefelé lógva!
  Amelia il Contevilla
  Amelia il Contevilla

  IC hozzászólások száma : 384

  Fürdő Empty Re: Fürdő

  Témanyitás  Amelia il Contevilla on 2015-11-16, 18:54

  Délutáni medencebeli hullámok


  Egészen sokáig nem szúrja ki a víz alatt felé úszó aranyhajzuhatagú Ginnyt, csak pár másodperccel azelőtt, hogy áttörné a vízfelszínt, közvetlenül mellette. Ennek a pár pillanatnak köszönhető, hogy nem rezzen meg, mikor felbukkan mellette a lány, akit elsőre nem is ismer fel. A hang a nyomravezető jel, no meg a köszönő mondat maga is nagy segítség, ha már a vizesen tapadó hajtincsek egy pillanatra megnehezítik Gineyra felismerését.
  - Sajnálom, hogy csalódást kell okoznom, de Lin szolgálatát meghosszabbították, bármennyire fáj is a hiánya, de a közeljövőben nem számíthatunk a látogatására a fővárosban.
  Mosolya hiánya jelzi, hogy bizony komolyan beszél, bátyja katonai szolgálata nem fog véget érni a közeljövőben, sőt, ahogy a jelenlegi hírek mutatják, a közepesen távoli jövőben sem. Lin túlságosan jó, nem akarják hagyni, hogy kilépjen és ami azt illeti, bátyjának is kedvére van felszálló csillaga, leveleiből egyértelműen kiolvasható, hogy élvezi, amit csinál, nem vágyakozik haza.
  - Én kedvelem az őszt is, gyönyörűek a színei. Ha lenne minimális érzékem a festéshez, ilyenkor egészen biztos kint lennék folyton és festenék. Így csak laikus módon élvezem a szépségét, no meg a kellemes időjárást, végre nincsen olyan nagy hőség.
  Arra nem akar rákérdezni, hogy hogyan lehet unalmas a Fátyol bármely évszakban is akár, hisz mindig olyan nyüzsgőnek tűnik az a városrész. De ezt a témát nem akarja inkább feszegetni. Ahogy azt is, hogy miért nem voltak a városban kuzinjával.
  - Ó, igen, nem voltunk a városban, Kathleennel pár hétre elutaztunk a városból, kihasználtuk az utolsó nyári heteket és kicsit felfedeztük a szigetvilág kevésbé felkapott részét.
  Nem kiigazítás célzattal mondja ki Kath nevét, jól sikerült az elharapás, Lili nem hallja a tévesztést, csupán felsejlő emlékei alapján említi így, miszerint Kath teljes nevén mutatkozott be. Arról nincsenek emlékei, hogy ő hogyan szólította kuzinját erősen illuminált állapotban.
  - Ugyan nem tudom, mennyire dobná fel ezt az évszakot számodra, de elkezdhetnénk az óráinkat, amikről beszéltünk. Azt nem tudom, Kathleen is csatlakozna-e végül, de én mindenféleképp elkezdeném, ha neked is alkalmas. Mit gondolsz?
  Gineyra Caselli LiSanti
  Gineyra Caselli LiSanti

  IC hozzászólások száma : 67

  Fürdő Empty Re: Fürdő

  Témanyitás  Gineyra Caselli LiSanti on 2015-10-12, 21:43

  Délutáni medencebeli hullámok

  Az egyik úszó éppen Amelia felé tart, jóllehet ezt ő először észre sem veszi, hacsak nem a víztükröt figyeli. Ugyanis nem a vízfelszínen úszik, hanem ügyesen a vízben elmerülve teljes testével odalenn közeledik. Alakja körvonalait ugyan bizonytalanná teszi a hullámzó víz, de az úszó nőnek tűnik szőke hajzuhataggal. Utóbbi csurom vizesen tapad majd fejéhez, ahogy felbukik a víz felszínén közvetlenül Amelia mellett. Finom ujjak ragadják meg a medence partját és húzza magát közelebb megtéve az utolsó pár centimétert és kikönyököljön a szélére.
  - Mondd, kérlek, hogy a helyes bátyáddal itt fogtok találkozni! - Köszönés helyett széles, vidám és kaján mosolyával üdvözli a lányt, akit az előbb a medence túloldaláról kiszúrt, s naná, hogy felé vette az irányt.
  - Ha újra láthatnám, azt hiszem, részben meg lenne mentve az ősz. Nem tudom, te hogy vagy vele, de ez a legrosszabb évszak, semmi érdekes nem történik. - Na persze ez nem a főváros hibája, odahaza is ezt az évszakot ki nem állhatta, pedig télen volt igazán nehézkes a közlekedés ott északabbra az Arany-szigetek között.
  - Rég láttalak téged is, meg... Katherine-t...? - Bizonytalan a névben, próbálja is elharapni, hátha említi majd Amelia és akkor onnan kiderül, jól emlékszik-e a névre? A vöröske, aki múltkor Ameliával volt Tűzfátyolban nem volt túl szimpatikus. Túl rideg volt Gineyra ízlésének, így a neve sem volt annyira fontos. Ameliáét tudja, meg hát a bátyja nevét, amit még hajnalban nem egyszer sóhajtott akkor, mielőtt elment volna a srác katonásdit játszani szülői utasításra. Gineyra mindenesetre az elmúlt időben nem sokat változott, sőt, úgy tűnik, ékszert még az úszáshoz is visel, ugyanis két apró, finomra csiszolt türkizköves fülbevaló csillan meg a füleiben.
  Amelia il Contevilla
  Amelia il Contevilla

  IC hozzászólások száma : 384

  Fürdő Empty Re: Fürdő

  Témanyitás  Amelia il Contevilla on 2015-09-25, 23:06

  Délutáni medencebeli hullámok


  Egyszerű, lenvászon anyagból készült köntösén nem köti masnira az övet, egyszerűen csak csomóra húzza. Nem kell majd bajlódnia a kikötéssel, ez nem tud úgy rácsomózódni, mint a habkönnyű selyemövek. De nem a masni elhagyása miatt döntött a drága köntösei ellenében az egyszerű és ránézésre is olcsó anyagból készült ruhadarab mellett. Szentimentális okai voltak döntésének.
  A köntöst a kis nyugati szigeten vette a faluban, mivel kimaradt a csomagjából ezen tengerparti alapvető darab. De nem is bánta igazából, túl flancosak lettek volna a holmijai a sokszor tengeri hínár-mosta parton.
  Arra a pár hétre emlékezteti a festéket nem látott természetes anyagból készült köntös. Haját szorosan tartó kontyát kissé meglazítja, már nem tervezi, hogy visszamerülne bármelyik medencébe, eleget úszott. Azonban még nem készülődik öltözőjében a hazamenetelre. Belelép sarujába és elindul kifelé, a szabadtéri medencék felé.
  Lassan beköszönt az igazán hideg ősz, addig azonban kihasználja a még melengető napsugarakat. Körbejárja a langyos vizes medencét, most nincsenek már olyan sokan, mint a nyári rekkenő hőségben, amikor a város egyik fele hűsölt a medencékben, mivel a másik fele a tengerparton igyekezett lehűteni magát. Olyankor azért nem vegyül el a tömegben, nem fél, még a piactéren történtek után sem, egyszerűen csak nem akarná elvenni a helyet attól, aki csak a fürdő ezen részét engedheti meg magának, míg ő naponta is ellátogathat a belső termekbe, ha úgy tartja kedve. Most azonban nem érzi úgy, hogy elvenné bárkitől a helyet, keres egy árnyék által nem fenyegetett napfoltot és letelepszik a földre a medence partjára. Élvezettel hallgatja víz csobbanásait, amit a néhány, minden sietség nélkül, lomhán úszó csap.
  Astarte Aldaeth
  Astarte Aldaeth

  IC hozzászólások száma : 161

  Fürdő Empty Kényelem és forróvíz

  Témanyitás  Astarte Aldaeth on 2013-12-01, 20:48

  *Látja szeme sarkából borulni a tégelyt, látja tartalmát a vízbe ömleni, s látja mit vált az ki, de csak egy röpke pillantás erejéig méltatta ezt, s kiérdemelt egy mosolyt. Meg nem moccanna, hogy megakadályozza, tetszik neki a habfürdőjük eluralkodó kaotikussága, de legjobb Gerard szenvedélyessége! Mennyire hiányzott már neki az ilyen viselkedés! Nagyon engedelmesen válik meg tőle az a ruhadarab, valahol a habban landolva, mely egyre jobban kezd a medence szélei felé nyújtózni.*
  - A tied vagyok... *Suttogja vissza vágytól elfúló hangon, szinte a beszéd is fáj, mert nem ez az, amire a teste sóvárog. Kívánja. Akarja. Most. Ha Gerard nem veszi el, ami jár neki, hát Astarte intézkedik, hogy így vagy úgy, de kéjes sóhajjal élvezze ki a pillanatot, mikor eggyé válnak. Mint vihar előtti csend, oly finom és lassú a mozdulat, egy hosszú pillanatig a víz is nyugodni látszik mellettük, körülöttük, hogy aztán lecsapjon az Allinzának nevezett vihar és hullámokat gerjesszen. Igazi vadmacskaként ölel, csókol közben, s gazdagabb lesz Gerard egy-két pirosló karmolásnyommal a hátán, melyet édes csókok enyhítenek ott, ahol csak éri a fiút. Nem önző szerető a lány, az évek adta rutin (na meg a természetes érzék hozzá) segíti, hogy ne csak kapjon, de adjon is egy jó darabig felejthetetlen élményt a fiúnak. Elfelejt közben mindent, ki is ő, ki a másik, mik a tervei vele, bűntudat sem létezik, ha ismerné egyáltalán a lány ezt az érzést, csak egyet tud: ma biztos, hogy kimarad éjszakára, de hogy nem egyedül tölti el az éjjelt, az is ugyanilyen biztos.
  Mire mindketten megízlelik egymás adta földi örömök egyik legjobbikát, a hab is szépen kiönt a medencéből folyamatos utánpótlást kapva a tégelyből. A Fürdő személyzete biztos díjazni fogja az ajtó felé kúszó habáradatot, de kit érdekel ez most, mikor (pihegések közé szorított) rajongó, hálás csókot ad az ajkakra.*
  - Isteni vagy... *Vigyorodik el kajánul.*
  Gerard Dareln
  Gerard Dareln

  IC hozzászólások száma : 44

  Fürdő Empty Re: Fürdő

  Témanyitás  Gerard Dareln on 2013-12-01, 19:47

  *Az érzelmek, és indulatok lassan úrrá lesznek kettőjükön. Gerard számára most nem létezik senki, figyelme csupán a karjaiban tartó lányra összpontosul. A heves csókok, szorító ölelések, heves harapdálások, s kéjes sóhajok hada dúl most körülöttük...
  Egy figyelmetlenebb mozdulat kíséretében a medence szélére kikészített ismeretlen port tartalmazó doboz is felborul, tartalmát beleborítva a hevesen hullámzó meleg vízbe. Pillanatok alatt, a medencét illatos habtenger öleli körül, mely talán csak fokozza a kedélyeket. Hevesen húzza le Allinzáról a megmaradt ruhadarabját, s veti arrébb a vízbe, megszabadulván így a kettőjük közt álló utolsó akadálytól is.*
  -Akarlak... legyen ez az éjszaka... a mienk...
  *Suttogja a lány fülébe, miközben apró csókokat illeszt cimpáira, s folytatván lefelé a nyakán. Karjai időközben szinte teljesen feltérképezték a lány kívánatos testének minden egyes centiméterét, hiszen ezt az estét talán végig együtt tölthetik el..., ha Gerardon múlik együtt is fogják, megadva mindenfajta földi örömöt a leányzónak, s még talán annál is többet...*
  Astarte Aldaeth
  Astarte Aldaeth

  IC hozzászólások száma : 161

  Fürdő Empty Kényelem és forróvíz

  Témanyitás  Astarte Aldaeth on 2013-10-07, 20:54

  *Belemerül a masszírozásba, így némileg meglepetésként éri a keze megfogása, majd hogy következő pillanatban Gerard karjaiban találja magát. Hazudna, ha azt mondaná, nem tetszik ez az új felállás, gondolkodás nélkül fonja karjait Gerard nyaka köré. Tekintete ingázik a másik szemei és kívánatos ajkai között. Épp csak annyi feleletre van ideje, hogy tejfölösbödönbe esett macska elégedettségével húzza mosolyba ajkait. A legjobb, amit jelen helyzetben tehetett Gerard, az a csók volt. Kérés és kérdés nélkül, finomkodás nélkül, csak elvéve azt a lánytól, ami szerinte neki jár, s a lány nem is vitatja el tőle a jussát, ha már így megszerezte. Éppenhogy ezzel korbácsolta fel Astarte vágyait, s míg szenvedéllyel hosszan csókol vissza, maga is szorít az ölelésen, kicsit karmolva is a hátat, amiből előbb olyan elszántan masszírozta ki a görcsöket.*
  - De csak pár óráig tudlak megvédeni... *Úgy véli, ezzel kellően tudtára adta a másiknak, hogy mire számíthat. Na nem mintha tartana attól, hogy Gerard is beleszeret, kétszáztizenkilenc év alatt erre csak Lareth volt képes teljesen érthetetlen okokból. A többi férfi Astarte életében csak pár óráig, néhány este erejéig "szerette" a lányt, s ugyanennyi érzelem talált viszonzásra. Lareth az első, aki komoly kapcsolatra tudta rávenni a Astartét. Már amennyire komoly kapcsolatnak minősül az, hogy a lány feledve most a fiút éppen újra megcsókolja Gerardot, ha lehet még hevesebben, s ezúttal már lábaival is átkarolja őt a dereka körül, hogy ugyan ruhán át még, de ágyékuk össze-összeérjen. Már neki is kell a férfi, egész teste vágyja, s most már nem vonna olyan könnyet vállat afölött, ha nem kaphatná meg. Ha Gerard nem fújt visszavonulót, a csók után csókokkal halad az arc élén, hogy a nyakhoz érve érzékien csókolja és harapja a bőrt.*
  Gerard Dareln
  Gerard Dareln

  IC hozzászólások száma : 44

  Fürdő Empty Kényelem és forróvíz

  Témanyitás  Gerard Dareln on 2013-10-07, 01:44

  *Érzi ahogyan a lány eltávolodik tőle, talán a másik megérezte volna a zavarát? Most hogy nem érzi a lány puha mellkasának érintését, fellobban benne újra a vágy... Szíve egyre hevesebben veri az ősi ritmust, szüksége van a lányra. Meg akarja..., meg fogja őt kapni. Lassan felkönyököl a medence szélére, hogy aztán a szabadon maradt kezével hátranyúlhasson s megfoghassa a másik kezét. Ha ez sikerül, akkor megfordul a helyzet.
  Ellép a medence falától, s karjai közé ragadja Allinzát. A tűz ott lobog Gerard szemében, s egészen közel hajol a szeplős archoz, egészen addig hogy ajkuk már-már majdnem összetalálkozzanak.*
  -Allinza... Csak te tartozol eddig a kivételek közé. Neked valamiért nem tudok ellenállni, ügyesen elcsavartad a fejem.
  *Halkan búgó szavai végezetéül, választ nem várva csókolja meg hevesen a lányt. Hosszan elhúzza a pillanatot, élvezi a nyelvek játékát. Bal karja közben átcsúszik a leányzó meztelen hátára, hogy szorosabban ölelje magához. A csók végeztéül sem távolodik el a lánytól, tekintetét a másik szemébe fúrva várja a folytatást. *
  -Bolonddá teszel... én pedig szeretek győzni. Védj meg engem..., óvj a magánytól...
  *Érzelmeinek hangot is ad, reménykedik hogy ezúttal sikerült találnia valakit kivel együtt töltheti élete kellemesebb óráit, vagy legalább a ma estéjét. Továbbra is karjaiban tartja a lányt, ám már nem olyan szorosan. Ha ki szeretne bújni a karok öleléséből megteheti, Gerard a türelem határait súrolva várja a folytatást.*
  Astarte Aldaeth
  Astarte Aldaeth

  IC hozzászólások száma : 161

  Fürdő Empty Kényelem és forróvíz

  Témanyitás  Astarte Aldaeth on 2013-10-06, 11:08

  - Egye fene! Valahogy csak kibírom! *Incselkedik vissza kacagva. S kivételesen volt csak tapintatos a kényes témát illetően. Vagy csak Allinza volt a tapintatos, szerepe ezt követelte, mert Astarte... Astarte talán túlzottan is szereti beleütni az orrát mindenbe. A hegekre adott válasz őszintén meglepi, abban nincs semmi szerepjátszás.*
  - Azt hiszem, mégiscsak sok időt kell veled töltenem, tele vagy meglepetésekkel. *Ez már sokkal komolyabban hangzik, mint az előbb kacagva mondott.*
  - Ravasz vagy és szeretsz győzni. Ez tetszik. Végén még az alvilágiakat kell megvédenem majd, nem is téged! *Elismerően mondja. Ő a maga hegét inkább hiúságból tünteti el, mint ilyen gyakorlati megfontolásokból. S a jelenlegit sem eltüntetni szándékozza, hanem elrejteni egy tetoválással majd, valami vagány-dögös fajtával. Az is elvonja majd a figyelmet a hegről, a harcban szerzett jártasságról. Kacér simulásai közben figyel Gerard rezdüléseire, ezt jól megtanulta, mikor tanították. Így ha valamelyik mozdulat fájdalmasabb vagy érzékenyebb lenne, akkor azt ne ismételje, folytassa, csak azt, ami jólesik Gerardnak. A közelhajolás okozta "véletlen" összesimulást kitartja egy hosszabb pillanatig, majd mintha mi sem történt volna vagy mintha mindez természetes érintés lenne, húzódik vissza előbbi helyére. A labdát odadobta a Gerardnak, hogy visszaütik vagy hagyják leesni, azt már a másik dönti el. Allinza vállat vonna felette, Astarte durcásan ajak-biggyesztene.*
  - Te minden idegennel megmasszíroztatod magad? Vagy csak én vagyok számodra kivétel? *Felel meg először kérdéssel a kérdésre, miközben ujjai lefutnak a finoman izmos felkarokra is, hogy azok se maradjanak ki a jóból, majd vissza a vállakra, s áttér a lapockára és a hátra ügyes, gyakorlott mozdulatokkal, figyelve, mennyire erős mozdulatok esnek jól Gerardnak.*
  - Egyébként ez az idegentől is függ. Közvetlen vagyok általában, nagyon ritka, mikor ez nem válik be, de hát karót nyelt embereknél sosem lehet tudni, miként tehetsz a kedvükre. Te meg egyszerűen kiváltod az ember lányából, hogy közvetlen és kedves legyen, talán ismeretségünk hasznunkra lehet mindkettőnknek... és nem mellesleg ez a test is olyan, hogy muszáj hozzáérni. *Talán szokatlan lehet az az őszinteség, amivel beszél még Gerard testéről is. S ráadásul úgy, hogy egyszerű tényként közli, nem mert le akarja dumálni ezzel a kis nadrágot a másikról. Bár ha ez lesz az eredmény, nos, nem Astarte az a lány, aki ellenkezne egy ilyen helyzetben.*
  Gerard Dareln
  Gerard Dareln

  IC hozzászólások száma : 44

  Fürdő Empty Kényelem és forróvíz

  Témanyitás  Gerard Dareln on 2013-10-03, 16:08

  -Jól hangzik, ám ezt azt jelentené hogy még sok időt kell velem töltened, hogy jól feltérképezz, és megismerj. Nagyon sokat.
  *Állapítja meg, egy kis kacérkodással megfűszerezve. Nagyon hálás Allinzának, hogy nem firtatja tovább az imént felhozott témát. Örül neki, hogy nem egy kíváncsiskodó teremtés a lány sokan tovább kérdezgetné a történetet. Pedig mindennek meg van a maga helye, és ideje...*
  -Hogy miért tüntettem el a hegeket? Nem akarom hogy látszódjék rajtam hogy volt dolgom fegyverekkel. Igen, jól mondod, sokan büszkék az ilyenekre, én mégis inkább jobb szeretem fenntartani az egyszerű fiú kinézetét. Úgy tartják hogy már fél győzelemnek számít, ha az ellenfeled nem ismer téged. Én pedig szeretek győzni!
  *Érzi ahogy a forró víz végig csorog a hátán, majd pedig a kellemes érintés következik. Halk sóhaj hagyja el ajkait, miközben izmai szépen el -el ernyednek hogy aztán újra megfeszülhessenek egy másik pillanatban.
  Érzi a lány testének simulását is, mely egy idegen vágyat ébreszt fel a fiúban. Egy vágyat, hogy megforduljon, karjaiba zárja a lányt, s utat engedjen ösztöneinek. Gondolatai elkóborlásával próbálja csitítani ezt a vágyat, bízva benne hogy nem fokozódik közöttük tovább ez a különös érzés. Igyekszik csak a masszírozásra koncentrálni, és egyszerűen élvezni a helyzetet*
  -Te mindig ilyen közvetlen vagy az idegenekkel? Vagy csak én vagyok számodra kivétel?
  *Próbál óvatosan puhatolózni, hogy miért is ilyen kedves vele Allniza. Talán tetszik neki Gerard, vagy más szándékai lehetnek?*
  Astarte Aldaeth
  Astarte Aldaeth

  IC hozzászólások száma : 161

  Fürdő Empty Kényelem és forróvíz

  Témanyitás  Astarte Aldaeth on 2013-10-03, 10:31

  - Az igaz! *Kacag fel az izgalmas élet említésére.*
  - Hogyan is? Lássuk csak... Először is alaposan fel kell térképeznem téged, hogy megismerjelek és tudjam, mit tudsz, mik a gyengéid.. vagyis gyenge pontjaid. *Javítja ki szándékos tévesztését.*
  - Azonkívül hogy meg tudd védeni magadat vagy tudj hathatósan küzdeni a gonosztevők ellen, elengedhetetlen, hogy mindig karban legyenek tartva az izmaid, kellően ellazulva, nem görcsös csomókban. *Sokkal inkább hatnak szavai flörtölésnek, semmint tényleges tervnek, miként tudna vigyázni a másikra, ha úgy adódna. Abban egyrészt mi izgalom van, másrészt nem kell Gerardnak még mindent tudnia. Épp elég, ha bízik benne, aztán majd meglátják, miként tovább. Aztán meg úgy is hallotta a fegyverek finom csörrenését. Való igaz, nem támadja meg Astarte. Nem az a fajta "gonosztevő", aki mindig és mindenkor mások kárára van, s ok nélkül elvágja kedves fiatalemberek torkát. Különben is kárba menne ez a jó fürdővíz.*
  - Sok sikert kívánok az ígéretedhez! *Zárja ennyivel a témát Gerard kérésnek megfelelően, de őszintén kívánva neki. Nem tudja, milyen látni, hogy szülei meghalnak. Igaz, ő megölte tulajdon anyját azzal, hogy megszületett, apját sosem ismerte, de biztosan ő is így ki lenne akadva, ha bátyját látná megölni. Még a történtek és a viharos elválásuk ellenére is. Meg tudja érteni Gerardot, s nem mellékesen tetszett neki az a sötét tűz, amit a másik szemében látott és hangjából kihallott.*
  - Mmmm! Ezt már szeretem hallani! *Dorombolja halkan a világért sem húzódva el a közelebb hajolásra. Igazából roppant mód élvezi, hogy nem egy pirulós fajta a fiú, üdítő változatosság. Azért még tud hiányozni neki Adar Ishirben hagyott s elhunyt szeretője, a férfi zordsága, s vadsága hogy néha váratlan helyeken és időpontokban tette magáévá. Közben azon a heggel átszabdalt háton végigsimít ujjaival, tenyerével, meleg vizet mer rá és a vállakra, majd elkezdi a vállakat masszírozni érezhetően gyakorlott és hozzáértő ujjakkal. A masszírozást tényleg jó érzékkel tanulta meg Astarte, s ilyen testet szívesen vesz kezelésbe.*
  - Egyébként hogyhogy eltüntettetted a hegeket? Eddig azt hittem, a férfiak büszkék rá s csak a nők olyan hiúk, hogy takargassák. *Kérdezi masszírozás közben, de előre hajolva halkan mondva a szavakat Gerard fülébe. Hogy közben teste hozzásimul a fiú hátához? Hoppá.*
  Gerard Dareln
  Gerard Dareln

  IC hozzászólások száma : 44

  Fürdő Empty Kényelem és forróvíz

  Témanyitás  Gerard Dareln on 2013-10-01, 16:36

  -Milyen lenne az élet, ilyesféle izgalmak nélkül... Hogy tennéd? Hogyan vigyáznál rám?
  *Kérdezi mosollyal az arcán, mégis komolyan. Érdekli hogy mikhez is érthet Allinza, talán tényleg veszedelmesebb mint amilyennek első látásra tűnik. Talán egy megbízható partnerre lelhet benne, vagy talán egy jövőbeli ellenfélre?
  Miközben szépen lassan belegázol a forró vízbe, hallja hogy partnere is neki kezdett megválni a ruháitól. Hallja a fém halk csörrenését is, világossá válik számára hogy valamiféle fegyver van a nőnél, ám mégsem fordul meg. Ha bántani akarta volna, már lett volna rá lehetősége, s valami meg magyarázhatatlan okból bízik is benne. Lassan megérkezik a medence szemben lévő falához, hogy ott végül derékig elmerülhessen a forró vízben s helyet foglalhasson.
  Mikor megfordul, már csupán a lány arca látszódik ki a vízből.*
  -A heghez? A gyermek korom története. Ahogy elmenekültem. Több heget tüntettek már el rajtam kuruzslók - boszorkányok, ezt viszont nem tudták. Úgy mondták hogy varázserejű volt a fegyver ami okozta. Így hát meg maradt emlékeztetőül. Nem is bánom, azt az éjszakát soha nem akarom elfeledni. Emlékezni akarok a szüleim gyilkosának arcára, hogyha egyszer szembe kerülök vele betarthassam a neki tett ígéretem... Meg fogom ölni..! De ez az emlék nem a ma estéhez illő hangulatot képvisel, ne is beszéljünk róla többet.
  *Nem látszik rajta semmilyen hangulatváltozás, szülei gyilkosának emlékére sem rezdül meg arca legapróbb vonása sem. Az évek során már megtanulta kezelni az érzéseit, a mostani alkalmat pedig valóban kár lenne elrontani ilyesféle történetekkel.
  Mikor odaér hozzá Allinza, felcsillanó szemmel tekint a reá, miközben szája széle mosolyra görbül.
  -Most pedig mutasd azokat a varázserejű ujjaidat. A tied vagyok.
  *Súgja oda a másikhoz közelebb hajolva, majd hátat fordítva kikönyököl a medence szélére és vár.*
  Astarte Aldaeth
  Astarte Aldaeth

  IC hozzászólások száma : 161

  Fürdő Empty Kényelem és forróvíz

  Témanyitás  Astarte Aldaeth on 2013-10-01, 09:34

  - Vékony mezsgyén táncolsz, vigyázz magadra... *Somolyog, kiértve a szavakból, hogy ezek nem csak jövőbeli tervek, hanem már meg is kezdte Gerard, csak még piciben.*
  - Vaaagy... vigyázzak én rád? *Kérdezi meg pimaszul és kacéran.*
  - Tökéletesen megfelel. *Bólint rá a választásra, s élvezettel néz szét ismét az előcsarnokban. No igen, arra nincs pénzük, hogy abba az irányba haladjanak, mint mikor Larethtel volt itt, hanem a közemberek részére fenntartott, kedvezőbb árfekvésű részleg felé mennek. Astartét nem zavarja, kiváltképp hogy ezt sem ő fizeti.*
  - Köszönöm a meghívást ismételten. Legközelebb te leszel az én vendégem, ebből nem engedek. *Azért ő is tudja, mi a jó modor, már amikor tudomást óhajt venni arról, hogy létezik ilyen a világon. Na meg a közeg, amiből ki lett szakítva, ott úgy is úgy járta, hogy egyszer az egyik, másszor a másik fizet. Nemcsak a hely szerényebb kivitele, a medence kisebb mérete tűnik fel, hanem hogy nincs öltöző helyiség. Nem mintha őt zavarná az ilyen, inkább kíváncsi, Gerard mihez kezd a helyzettel, mialatt Astarte a levegőbe szaglászik próbálván kitalálni milyen illóolajat is használnak, s vajon mi van abban a dobozkában. Elégedetten állapítja meg, hogy Gerard végül nem irul-pirul, hanem nekiáll vetkőzni. Astarte is hasonlóan tesz, először a csomóra kötött ingszárakat bontja meg, s nem sieti el a levételét, sokkal jobban foglalkozik azzal, hogy szemérmetlenül legeltesse mohó fénnyel a szemét a másikon, vágyva, hogy egyre több és több ruhaneműtől szabaduljon meg Gerard. A látvány nem okoz csalódást, még a heg sem, sőt... Mostani vagy gyerekkori, egyre megy. Astartéra furcsa mód izgatóan hatnak a sebhelyek.*
  ~ Bajban leszek.~ *Állapítja meg Gerardot elnézve.*
  ~ Lássuk, mennyire rutinos...~ *Kíváncsi vajon visszafordul-e Gerard, s ha igen, elkezd-e pirulni, miközben Astartéról kerülnek le a ruhadarabok hanyag kupacba ejtve a földre mentesen minden gondos hajtogatástól. A fekete ing után először a két pár tőrt húzza ki a csizma száraiból - egyedül a tőröket teszi le gondosan, féltő szeretettel -, majd a csizmák kerülnek le, aztán a fehér ujjatlan top felfedve felsőteste fiús jellegét, aprócska leányos halmait, minthogy nem büszkélkedhet szép dekoltázzsal, de szemérmes viselkedéssel sem. Pirulás nélkül mutatja azt is meg, hogy csak arca szeplős, a barnás pici pöttyökből nem jutott a vállakra, se a mellkasra. Fagyöngyökkel ékes hamvasszőke haja előrelendül, ahogy előrehajolva kényelmes tempóban letolja a piszkos-zöld rövidnadrágot is magáról, s csak a csipkés fehérnemű marad. Nem egy nőies jelenség viselkedésre, de a csipkéért rajong, valahol legbelül ő is nőből van. Ebben az egy szem ruhadarabban ereszkedik be ő is a vízbe, nem rejtve el se apró bájait, se sóhaját.*
  - Mennyei ez a víz! *Kapásból nyakig merül bele, hogy a meleg víz körbeölelje, mint egy jó szerető.*
  - Tartozik valami érdekes történet is ahhoz a heghez? *Kérdez rá aztán. Ha Gerard nézte a vetkőző vagy vízbe ereszkedő lányt, akkor ő is láthatott heget elől, a bal combon felül, mely rövid mivolta miatt leginkább szúrt sebnek tűnik, s alig pár hónaposnak.*
  Gerard Dareln
  Gerard Dareln

  IC hozzászólások száma : 44

  Fürdő Empty Kényelem és forróvíz

  Témanyitás  Gerard Dareln on 2013-09-29, 16:38

  -Csupán visszavesszük a nem oda illő vagyont a semmire kellőktől...
  *Jegyzi meg válaszul, s immáron jelen időben, elárulván hogy már mostanság is foglalkozik hasonló dolgokkal. Nem ács munkákból gyűjtötte össze a vagyonát, melyből fogadót akar kialakítani.*
  -Én most inkább egy belső részre vágynék, valami kellemes meleg vízre. Jót tenne már a görcsös hátamnak. Neked megfelel?
  *Kérdez vissza, hiszen partnerének is legalább ugyan annyi beleszólása van. Megérkezvén a fürdőhő bejárati csarnokához, egy pillanatra megtorpan. Sosem volt még itt, szóval szemügyre veszi a helységet, ezt követően pedig meginformálja az árakat. Gyorsan „kikerekedik” a szeme. Éppen talán annyi van nála hogy egyikük be juthasson a fedett részre, de az ár amit hallott, horribilis az ő elképzelésének.*
  -A kényelemnek aztán meg van az ára. Esetleg valami megfizethetőbb, elkülönített medence nem áll a rendelkezésünkre?
  *Kérdi az őrt, majd választ kapván gyorsan ki is csengeti annak árát, mind a kettőjükért.*
  -Csak meg lehet oldani a megfizethető kényelmet...
  *Mosolyog Allinzára, s közben megérkeznek a bérelt kisebb méretű medencéhez. A szélein gyertyák lobognak, s valami kellemes illat is áramlik a levegőben, valószínűleg valami illó olaj. A medence mellé pedig valami por állagú anyag van kikészítve egy fa dobozba.
  Gerard egy pillanatra elgondolkodik, majd szépen komótosan nekiáll megszabadulni a ruháitól. Először a felső testét fedő ruhaneműktől válik meg, megmutatván nem túlzottan vastag, mégis szálkás izomzatát, majd pedig nadrágját rúgja le lábairól, hogy egy szál kis nadrágban lassan bele indulhasson a vízbe, majd ott várhassa Allinzát. Hátat fordítva a lánynak, egy vagy harminc centi hosszú heg keltheti fel az érdeklődő tekintetet, melyen látszik, hogy gyermek kori sérülés lehetett.*
  Lareth Yrell L`danael
  Lareth Yrell L`danael

  IC hozzászólások száma : 54

  Fürdő Empty Habok és egyéb kívánságok

  Témanyitás  Lareth Yrell L`danael on 2013-09-03, 20:21

  [Habok és egyéb kívánságok]

  -Azok után amit csináltatok velem, ne csodálkozz. Na meg… katona voltam, vagy mi a szösz.
  -Akkor is megállok. Most is megálltam, nem?
  Teljesen ledöbben, amikor Astarte a lábáról is kezdi letörölni a vizet.
  -Áu! – kap a fenekéhez. Csípett, rendesen.
  Éppen egyszerre végeznek. Nagyon jól esik neki, ahogy belekarol Astarte.
  -Én is köszönöm, nagyon jól éreztem magam.
  Amiért a legboldogabb, hogy kibékültek. Ezen aggódott a legjobban. De most már minden rendben.
  Astarte Aldaeth
  Astarte Aldaeth

  IC hozzászólások száma : 161

  Fürdő Empty Habok és egyéb kívánságok

  Témanyitás  Astarte Aldaeth on 2013-09-02, 16:42

  - Oké, akkor a Nagykönyvtárba megyek. *Meggyőzi őt Lareth, nem mintha számítana rá, hogy hazatoloncolnák egy otthoni börtönbe. Önként jött el Adar Ishirből miután Lareth kiszabadításakor a szervezetüket teljesen felszámolták. Máig áldhatja a szerencséjét, hogy őt aznap kiküldték információt szerezni valamiről, amit ő akkor tök felesleges körnek érzett és másra akarta áttestálni, és ezért nem tartózkodott ott. Nem volt köztudott, hogy kikhez tartozott, legalábbis akik tudták, azok se tudták bizonyítani. De azért jobb nem kockáztatni.*
  - Nem is rossz reflex. *Jegyzi meg, látván, hogy ütni készült Lareth, bár Astarte ki tudta volna kerülni, ha nem akasztja meg a mozdulatot.*
  - Mi lett volna, ha egy védtelen nénike téveszti el az ajtót? *Szemtelenkedik kicsit, miközben már letérdel, s a Lareth lábait törli meg. Már épp azon lenne, hogy leveszi a fürdőnadrágot a fiúról, elvégre az alatt is vizes, s nem mellesleg pár csókot oda is lehetne ám adni, hogy mást ne említsünk, de ekkor Lareth felhúzza a márványpadlóról, s megtalálja a lány egyik érzékeny pontját: a nyakát. Felsóhajt vágyakozón. Ha tudná a fiú, hogy Astarte nemcsak a víztől nedves... Komoly önuralomra van ismét szüksége, pedig letámadta volna már a fiút a Korall-teremben, a szaunában, a vízben ismét, s itt is, de türtőzteti magát, mert tudja, hogy Larethet zavarná ilyen nyilvános helyen, még ha maguknak is bérelték ki az adott részeket. Ahogy hátrébb lép a fiútól, azért láthatóan máshogy csillog Astarte szeme, kívánás vegyül a zöldbe.*
  - Vagy én várlak kint! Siess! *Azzal komiszan Lareth fenekére csap a fürdőnadrágon át, s átmegy a saját öltözőszobácskájába, s megtörülközve elkezd átöltözni vissza az utcai ruhákba, majd a motyót elpakolja, s virágjával együtt lép ki. Összekuszált haját fésűnek használt ujjaival igazgatja meg elfogadható szintűre, és ha Lareth kinn várja, ha ő vár Larethre, így vagy úgy, mikor elindulnak kifele, belekarol a fiúba és kifele menet Lareth vállára hajtva a fejét néz fel rá mosolyogva.*
  - Nagyon jól éreztem magam, köszönöm. És a virágot is. *Beleszagol ismét a virágcsokorba. Sosem kapott még virágot, de ennek sosem tulajdonított jelentőséget. Mi van abban, ha kap az ember egy adag gazt? Mégis... jó érzés.*
  Lareth Yrell L`danael
  Lareth Yrell L`danael

  IC hozzászólások száma : 54

  Fürdő Empty Habok és egyéb kívánságok

  Témanyitás  Lareth Yrell L`danael on 2013-09-02, 15:19

  -Aztán meg visszaküldenek Ishirbe. Inkább gyere a könyvtárba. Segítek.. előásni. – mosolyog rá. Külső szemlélő számára egyáltalán nem illenek össze, de igazából mindketten eszes és küzdő típusok. Csak máshogyan jelenik ez meg.
  A jéghideg víz nem is lesz már annyira hideg. A füle még így is bevörösödik.
  Hajának szárítása közben érzi, ahogy Astarte megfogja derékrészen és magához vonja. A fehér törülköző alól kikandikáló szőke haj és mohazöld, mosolygós szemeket issza a sajátjával. Mielőtt válaszolna, megcsókolja.
  -Igen, vannak. De nem törlik meg hajad, csak gyerekeknek. Meg… ha beteg vagy.
  Sajnálja, hogy hamar vége van ennek, de később és máskor is visszajöhetnek.
  Érzi, hogy lép be még valaki az ajtón mögötte, megfordulna, hogy üssön, de Astarte az.
  -Maj… - de ekkor már törülközővel szárítja Astarte.
  Szótlanul hagyja, Astarte ehhez is nagyon jól ért, hogyan lehet némaságra ítélni. Végül nem bírja ki, egyik kezével elsimítja a nyakáról Astarte haját és csókolni kezdi a finom bőrt, egészen a fülig.
  -Most én jövök. – azzal jó pár helyen csókolgatni kezdi.
  -De azt hiszem, nem így kéne kimenni az utcára… előbb fel is kéne öltözni…. kint megvárlak…
  Astarte Aldaeth
  Astarte Aldaeth

  IC hozzászólások száma : 161

  Fürdő Empty Habok és egyéb kívánságok

  Témanyitás  Astarte Aldaeth on 2013-08-30, 19:46

  *Elégedett magával, egy vállcsókkal még senkibe sem sikerült belefojtani a szót, a visszacsókolás meg különösen a kedvére van, lehunyt szemekkel merül el benne.*
  - Gondolod, hogy nem engednek? Nem az egy követség dolga, hogy segítse haza lakóit? *Pillant fel, mert hát egy Lareth-féle jó állampolgár csak jobban tudja a jogait, mint egy rosszkislány.*
  - Ha megint ellátogatok oda, segítesz előásni újra azokat a könyveket? Bevallom, nem maradt meg emlékeimben, hol is volt... *S nem mellesleg a térképet is be akarja fejezni, ki is kéne színezni, plusz pár finomítás. Meg a másik ajándék, nehogy el felejtse!*
  - Nem? Kár, azért én átölellek... *Úszik oda Lareth-hez, s szavaihoz híven cselekszik, lazán karolva át a fiút a nyakánál és ad újabb apró csókokat az egyik fül hegyétől végig a peremén a fül tövéig. Aztán elengedi a fiút, s maga is indul ki a vízből, ügyesen elkapva a törülközőt, mondjuk éppen pár centire a víz fölött. A medence mellé kilépve meglepve észleli, hogy a fejére is terítenek egy másikat, s elmosolyodik, mikor dörzsölni kezdik vállig érő haját, ami ennek hatására kellően kusza madárfészekre kezd hasonlítani hamvasszőke kiadásban. Eközben ő, ha szemben van vele Lareth, a fiú derekára, csípőjére teszi kezeit, s így húzza magához közelebb. Az elkészült szárazabb, kócos haja alól mohazöld mosolygós szemek pillantanak fel a fehér pettyes kék szemekbe.*
  - Hát ilyent se kaptam még. Ilyen lehet úrnőnek lenni, mikor kiszolgálnak? Nektek vannak szolgálóitok, akik ezt végzik helyettetek? *Tudja a fiúról, hogy meglehetős jómódban élnek, elvégre ezért is lett célpont, hogy elrabolják váltságdíjért. De akár igen, akár nem a válasz, Astarte ugyanúgy fog cselekedni: Lép és felnyalábolja a virágát, mert azt itt nem hagyná, majd kacsintva biccent fejével Larethnek a kijárat és öltözők felé, hogy jöjjön. Az öltözőnél úgy tűnik, sajátjába megy Astarte, de csak a virágot teszi le, máris lép a fiú után be a fiú öltözőjébe, mielőtt azt becsukná. Maga után viszont be fogja csukni. A saját száraz törülközőjével elkezdi finoman szárazra törölni Larethet, karjait, oldalát, mellkasát, hasfalát, vállát, kézfejét, egyenként az ujjait s teszi mindezt úgy, hogy ha vannak Yrell L'danaeléknek szolgálóik, akkor azokat túlszárnyalja, ha meg nincsenek, akkor megmutassa, miben is lehet része egy igazi úrnak. Tegyük azért hozzá, hogy nem minden úrt részesít egy szolgálólány ilyen érzékien előadott törölgetésben, hogy az már szinte felér egy keringőre való felhívással. És akkor deréktól délre még nem is járt a törülközővel...*
  Lareth Yrell L`danael
  Lareth Yrell L`danael

  IC hozzászólások száma : 54

  Fürdő Empty Habok és egyéb kívánságok

  Témanyitás  Lareth Yrell L`danael on 2013-08-30, 17:34

  -Csak nem hideg.
  Ahogy Astarte combja hozzáér, átfut rajta ismét a meleg. A még melegebb. Forróság.
  -Igg… - nem fejezi be, a csókra megint kalapálni kezd a szíve, mintha először kapná. A további két csókra még jobban belepirul, az ajakcsókra pedig szikrázni kezdenek a fehér pöttyök szemeiben. Keze Astarte hátára csúszik és visszacsókol, lehunyja szemeit.
  -Ez pedig az enyém, hogy nekem mennyire. - ~ tetszem neki… de nem szerelmes belém…~ Ingadozó hangulata van, most éppen a nem érdekli, hogy csak tetszik neki.
  -Hát… ha beengednek a könyvtárukba. Mármint a követség. De a könyvtárban tudok pár könyvet, amit mutattam is. Abban vannak nagyon jók.
  -Rendben.
  A víz számára nagyon hideg, de a gőz után nagyon szükséges. Ájult már el, mert nem akart a hideg vízbe belemenni.
  -Még nem. De csak egy ideig kell benne lenni.
  Csap még párat a kezével, pontosabban evez, majd kiemelkedik a vízből.
  -Mehetünk ki. Merre folytassuk? – dobja Astarte felé a törülközőt, majd egy másikkal a hajára terít egyet majd, dörzsölni kezdi a lány haját, finoman.

  Ajánlott tartalom

  Fürdő Empty Re: Fürdő

  Témanyitás  Ajánlott tartalom


   Pontos idő: 2020-10-26, 14:36