Üdvözlünk!

Éppen időben érkeztél Vándor!

Háború közeleg és elkél minden tenni vágyó erős kéz, forgasson akár fegyvert, vagy használja a mágia hatalmát.
Ne aggódj, ha nem állsz még készen, hőssé formálnak majd a kalandok.
Fedezd fel a világot, kelj útra, kalandozz sivatagon, kietlen tájakon, havas hegyek legmélyén, dögletes mocsáron és a mindig veszélyt rejtő tengereken át. Küzdj ádáz szörnyekkel, élj nemesi életet, vívd ki a hősnek járó tiszteletet, vagy rejtőzz árnyak közé és vedd el azt, ami neked jár!
Gyűjts hát magad köré szövetségeseket és formáld saját belátásod szerint a változó világot!

Az oldal alapítása:
2012.10.01.

Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Kaland

Fejedelmi játszma című kalandban a reagkör határideje:
04.09. 21:00

Latest topics

Ederthin várostérkép

A dombtavi időszámítás szerint jelenleg 616-ot írunk.

Ki van itt?

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


[ View the whole list ]


A legtöbb felhasználó (12 fő) 2016-10-11, 18:26-kor volt itt.

Statistics

Jelenleg összesen 3499 hozzászólás olvasható. in 143 subjects

Összesen 56 regisztrált felhasználónk van.

Legújabb felhasználó: Elen

Szerzői Jogok

Az oldalon található egyedi alkotások az alkotó(k) tulajdonát képezik!
A Világleírás és a helyszínek, helyszínek leírásai az oldal készítőinek szellemi terméke, így a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc feltételeinek megfelelően használható fel szabadon.

  Tudnivalók

  Share
  avatar
  Adminisztrátor
  Admin

  IC hozzászólások száma : 49

  Tudnivalók

  Témanyitás  Adminisztrátor on 2015-03-22, 11:39

  Regisztrációs feltételek, tudnivalók

  Regisztrációs feltételek

  Az oldalra regisztráló elmúlt 18 éves. Mivel azonban ezt ellenőrizni nem tudjuk, megbízunk a regisztrálóban, hogy valóban elmúlt 18 éves.
  A regisztráló elfogadja az oldal szabályait és betartja, valamint a netikett betartásával és követésével nyilvánul meg az oldalon.
  Az online szerepjáték írott és íratlan szabályait betartja és követi.

  Mivel nem tudjuk ellenőrizni, hogy minden játékos elmúlt-e 18 éves, továbbá mivel az oldal alapkoncepciójában nincsenek horror és pornográf elemek, ezért mind az erotikus tartalmú játékok, mind a harcok a jóízlés határán belül játszhatóak csak ki az IC topikokban (javasolt a hozzászólás fejlécében a "(18+)" jelölést alkalmazni). A regisztrációval a játékosok automatikusan elfogadják ezt a szabályt.

  Az oldalon megjelenő hozzászólásokért, származzon az olvasótól, játékostól, és azok tartalmáért az oldal létrehozói és fenntartói nem vállalnak semmiféle felelősséget, mindenki a saját felelősségére nyilvánulhat meg, játszhat és olvashat a fórumon.

  Tilos a fórumon bármilyen politikai, közéleti, ideológiai vagy vallási kérdés, illetve uszító, kirekesztő, gyűlöletkeltésre alkalmas témák tárgyalása, vagy ezekkel összefüggő jelképek és szimbólumok használata, valamint másik játékos minősítése, rágalmazása.

  Szerzői jogok

  Az oldalon megjelenő játék a fantasy világban játszódik, a Világleírás és a helyszínek, helyszínek leírásai az oldal készítőinek szellemi terméke, így a szerzői jogi oltalom (copyright) alá eső kreatív mű. A Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 4.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően használható fel szabadon. További információk az alábbi linken találhatóak meg.
  Az oldalon található egyedi alkotások (novellák, egyedi karakterek, karakternevek, képek, stb.) az alkotó(k) tulajdonát képezik!


  Regisztráció
  Felhasználónév: A felhasználónév egyben a karakternév.
  Chates, smiley-s, kisbetűs nevek nem elfogadottak. Ajánlott a legalább 2 tagú név választása, de fajtól/karakterkoncepciótól függően lehet egy tagú is.
  A játék fantasy környezetben játszódik, ehhez illő név a preferált. Saját kútfőből származó nevet fogadunk el, más irodalmi műből, játékból, filmből, sorozatból, bármilyen fantasy/sci-fi univerzumból származó nevet nem.
  Minimum 5 maximum 25 karakter hosszú lehet a név. Használhatók ékezetes karakterek is!
  Ha a Világleírás olvasását követően módosulna a karakterkoncepció, lehetséges ahhoz igazítani a nevet is. Ezt azonban csak adminisztrátor jogosult megtenni, tehát a teendő privát üzenet küldése.

  Email-cím: Megadása kötelező regisztrációkor.
  Egy email-címre több karakter nem regisztrálható.
  Fontos az email-cím pontos megadása, az elfelejtett jelszó helyett erre az email-címre megy ki az új.

  Faj: Részletes fajleírások regisztráció után a Világleírásban olvashatóak. Ez alapján, ha szükséges, a user megváltoztathatja önállóan a Profil menüpontban. A Tematikus világleírás > Faj alfórumban olvashatsz utána az egyes fajoknak.
  Amennyiben kérdésed van a fajokkal vagy a választott fajjal kapcsolatban, kérdezz nyugodtan a Kérdések-kérések topikban, vagy írj valamelyik adminisztrátornak.


  Regisztráció aktiválása

  A Regisztráció aktiválása automatikus.

  Tennivalók regisztráció után

  Regisztráció után egy héten belül be nem lépett karakterek törlésre kerülnek.
  A regisztráció után 30 napon belül, kérjük, alkosd meg karaktered leírását. Ha a regisztrációt követő 30. napon sincs kitöltve a karakter adatlapja (külső leírás, jellem, karakterleírás), a karakter törlésre kerül, amennyiben nem volt játéka. Aktívan játszó karakter figyelem-felhívásban részesül.
  Ha egy karakterhez 75 napon keresztül nem történik belépés, akkor passziváljuk.
  Eltérő/kivételes esetekben az Adminisztrátorral lehet egyeztetni.

   Pontos idő: 2018-12-11, 20:01