Gwendir Elluin 2013-04-22, 00:33
* Örül, hogy a házaspár és kedves ismerősei is elfogadták a meghívást.
- Örülök, hogy együtt ebédelünk és a házaspár is eljön. * Mondja Tsitsának és Rhaenak jókedvűen.*
- Igen kék tető. Valóban szép olyan mint amikor a vízen megcsillantak a napsugarak. Tsitsa megbotlásánál egy pillanatra aggodalmasra vált tekintete, mikor azonban látja nem történt baj megnyugszik.*
- Szívesen és semmi baj. Velem is megesett otthon, hogy megbotoltam, nekem sajnos nem volt ekkora szerencsém egy kőben botlottam el. Meg is lett a tisztességes hasra esés. Szerencsére egy szivárvány színű volttal a jobb lábamon megúsztam, de még igy sem volt túl kellemes. De megtanultam, hogy olvasgatás közben is figyelni kell az utat* Meséli Tsitsának fájdalmas mosollyal. Még most is megfájdul a lába ha csak rá gondol.*
- Igen alkímiai labor. Nem dehogy is. * Neveti el magát.*
- Gyógyászati, és tudományos célzattal foglalkozom az alkímiával. * Teszi hozzá.
-Abban biztos vagyok, hiszen együtt varázsoljuk újjá. Feleli az ifjú hölgynek, de szavai Rhaenak is szólnak s közben meleg tekintettel néz mindkettejükre. Hálás amiért segítenek neki. Elértek a parthoz. ezt mi sem bizonyítja, jobban mint az, hogy előttük már egy ideje két oldalt fel-feltünedeztek kisebb-nagyobb sziklák, de most már határozottan kezdenek nagyobbak lenni . Már egy jó ideje hallani lehet a tenger semmihez sem fogható moraját is, ahogy a habok újra és újra kifutnak a partra. Különös érzés fogja el, ami minden egyes lépéssel egyre erősebb. Az egyik a kanyarban eltakarja a kilátást a sűrű növényzettel együtt egy nagyobb szikla, így mikor beveszik a kanyart, hirtelen eléjük tárulni a tengerpart. Egyik oldalt a sziklafal kezd magasodni változatos magasságokkal és formákkal, buja növényzettel borítva sok helyen, másik oldalt a végtelennek tűnő tenger. A kettő között pedig széles partrész, elég széles ahhoz, hogy a sziklafal ne érződjön nyomasztónak. A hajóúton Ederthibe látta a tengert, de ez most egészen más. Az a különös leírhatatlan érzés, ami akkor fogta el amikor meghallotta a tenger hangját, most teljes erejével hatalmába keríti. A táj szépségétől elvarázsolva tekint körbe, mindent alaposan megszemlélve, Akaratlanul is elmosolyodik, Tsitsa lehunyt szemmel nagy levegőt vesz a kristálytiszta só illatú tengeri levegőből, s Rhae ismerkedik a homokkal. Lehunyja szemeit, s mélyeket lélegezve adja át magát a bűvöletnek, így csak megkésve percekkel később felel Tsitsának, kinyitva szemeit.*
- Meseszép a táj. A hajóúton, idefele láttam, a tengert, de így közelről... nem találok szavakat. Kedvem lenne megmártózni.*
- Igen nagyon is lenne kedvem mezítláb sétálni a parton. Válaszolja a kérdésre. Ha a bájos hölgynek nincs ellenére elengedi a kezét, leveszi egyik majd másik csizmáját, lábravalóját, amit beletesz az egyik csizmába, majd mindkét lábbelit összehajtja, és beteszi a tarisznyájába. Immár mezítláb ismerkedik ő is a homokkal. Lehajol vesz egy marokkal, majd hagyja, hogy a szemek kiperegjenek az ujjai között. A puha aranyszín homok kellemesen simogatja talpait.*
- Kicsit csikis,, de nagyon jó érzés.* Jegyzi meg mosolyogva.*
- Bájos kisasszony megmutatja a sziklát, amiről mesélt? * Kérdezi Tsitsától.*
2018-09-07, 20:48 by Tsitsa Itsli
» Szintet léptem!
2018-07-30, 16:35 by Cerus Caranthir
» Városkapu, és a Felsőnegyed nem nevesített utcái és terei
2018-07-30, 16:06 by Tsitsa Itsli
» Tenger és szigetvilág
2017-04-29, 16:54 by Thryn L'lwyn
» Hullámtörő
2017-04-27, 20:05 by Caleb Mandrake
» Zord-hegység